TRT'nin heyecanla beklenen aile dizisi Kül Masalı, seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Diriliş Ertuğrul, Uyanış Büyük Selçuklu ve Muhteşem Yüzyıl gibi tarihi dizilerden tanıdık isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, Giraylı ailesinin dokunaklı hikayesini ekrana taşıyacak. Peki, Kül Masalı dizisi konusu ne, oyuncuları kim,senaristi ve yönetmeni kim, hangi kanalda ne zaman başlayacak?

Kül Masalı dizisi senaristi yapımcısı ve yönetmeni kim?

Yapımcılığını Cemil Cengiz'in üstlendiği Kül Masalı dizisi, senaryosuyla da dikkat çekiyor. Hayat Sırları'nın başarılı senaristleri Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel'in kaleme aldığı hikaye, izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk'ın deneyimli ismi Metin Balekoğlu yer alıyor.

Kül Masalı dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Kül Masalı'nın başlama tarihi merakla beklenen bir detaydı. Dizinin 15 Şubat Perşembe günü saat 20.00'da TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşması planlanıyor.

Kül Masalı dizisi nerede çekildi?

Dizinin çekimleri de oldukça iddialı. Kül Masalı dizisi Antalya ve Kapadokya'nın eşsiz doğal güzelliklerinin kullanıldığı çekimleriyle, izleyicilere görsel bir şölen sunacak.

Kül Masalı dizisi konusu ne?

Kül Masalı'nın konusu ise izleyicileri merak içinde bırakıyor. İstanbul'un köklü Giraylı ailesinin tek oğlu Arat'ın, Bursa'da tanıştığı aşçı Özge ile olan aşk hikayesi dizinin temelini oluşturuyor. Ancak Arat'ın geçmişten gelen hayaletleri ve ailenin kabullenmeme sorunu, çiftin mutlu dünyasını sarsacak gibi görünüyor.

Kül Masalı dizisi oyuncuları kim?

Kül Masalı dizisinin oyuncuları arasında; Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu yer alıyor. Alfabetik olarak dizi karakterleri ve oyuncular listesi şöyle:

Mudanya'da pazar yeri kararı Mudanya'da pazar yeri kararı

Arat Giraylı (Gökhan Alkan)
Behiye (Gizem Güneş)
Bilge (Gizem Kala)
Cemil Öz (Ushan Çakır)
Erhan Sanlı (Özgür Çevik)
Hulisi (Kahraman Sivri)
Jale Giraylı (Başak Gümülcineoğlu)
Neveser Giraylı (Hülya Darcan)
Özge Günay (Sevda Erginci)
Süreyya (Berfu Öngören)
Şahande (Handan Yıldırım)
Tufan (İlker Sami Kılıç)

Kül Masalı, seyircileri duygu dolu bir serüvene davet ederken, aşkın ve aile bağlarının gücünü ekrana taşıyacak. İzleyiciler, bu heyecan verici yapımın ilk bölümünü sabırsızlıkla bekliyor.