Tokat Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele edecek Zile Belediyespor, 30 yaşındaki golcü Mehmet Onur Sayın’ı kadrosuna kattı. Futbola başladığı memleketine 16 yıl sonra dönen tecrübeli forvet, yeni sezonda en az 30 gol atmayı hedeflediğini belirterek Zile Belediyespor’u başarıya taşımak istediğini söyledi.Whatsapp Image 2026 10 16 At 09.15.43 Logo Dndaki Yazlar KaldrZile Belediyespor’un Yeni Golcüsü Mehmet Onur Sayın
Tokat Süper Amatör Lig B Grubu’nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Zile Belediyespor, hücum hattını tecrübeli golcü Mehmet Onur Sayın ile güçlendirdi. Tokat futbolunun emektar isimlerinden, Zileli Tahir Sayın’ın da oğlu olan 30 yaşındaki futbolcu, 16 yıl aranın ardından yeniden memleketinde forma giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.Whatsapp Image 2026 10 16 At 09.15.43Heyecanını Gazeteci Işık’la Paylaştı
Futbola ilk adımını Zile’de atan ve kariyeri boyunca farklı şehirlerde önemli başarılara imza atan Mehmet Onur Sayın, yeni sezonda tecrübesini ve golcülüğünü Zile Belediyespor’un başarısı için kullanacak. Gazeteci Mustafa Işık’a açıklamalarda bulunan deneyimli forvet, memleketine dönüş hikâyesini, yeni sezon hedeflerini ve Zile Belediyespor’un şampiyonluk yolundaki iddiasını anlattı.Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.28 (1)"Şehir Dışında Olduğum Her Sene Beni Gururla Paylaştın, Minnettarım"
Röportaj sırasında gazeteci Mustafa Işık ile olan bağlarına ve geçmiş yıllara değinen Mehmet Onur Sayın, il dışında oynadığı dönemlerde dahi kendisini yalnız hissetmediğini belirterek, "Bu ilde veya bu ilçede olmadığım dönemlerde bile şehir dışında oynadığım her sene beni yakından takip ettin. Gerek gazetede gerek haber sayfalarında beni gururla paylaştın. Ben de gururla bu memleketi temsil ettiğimi düşünüyorum dışarılarda. Ben, bu konuda sana minnettarım, çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.Ddddddddddddddddddd

Tokat Belediyespor Sahasında Zonguldak Spor FK'yı Konuk Ediyor! Hedef Evinde İlk Galibiyet
Tokat Belediyespor Sahasında Zonguldak Spor FK'yı Konuk Ediyor! Hedef Evinde İlk Galibiyet
İçeriği Görüntüle

“Tam 16 Yıl Sonra Memleketime Dönmek Nasip Oldu”
Memleketine dönüşünün kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını belirten Mehmet Onur Sayın, Zile Belediyespor’u tercih etmesinin tesadüf olmadığını ifade etti. Zile’nin hem kendisi hem de ailesi için özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, ilk görüşmeyi Zile Belediyespor yönetimiyle gerçekleştirdiğini söyleyerek, “Ben en son 2010 yılında buradaydım. Tam 16 yıl sonra memlekete geri dönmek nasip oldu. Memleketimizi seviyoruz. Buraya dönme kararı aldığımda ilk tercihlerimden birisi Zile oldu. Hem babam hem benim emek verdiğim bir kulüp, hem de futbolu ilk başladığım yerdi. Bu yüzden ilk önce Zile’deki yöneticilerle, başkanla ve belediye başkan yardımcısıyla görüştüm. Sağ olsunlar beni kırmadılar, bağırlarına bastılar.” dedi. Kendisine gösterilen ilginin sorumluluğunu taşıdığını belirten deneyimli oyuncu, yeni sezonda takımın başarısı için elinden geleni yapacağını dile getirdi.Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.27Mehmet Onur Sayın’dan Zile Belediyespor’a 30 Gol Sözü
Kariyeri boyunca golcülüğüyle ön plana çıktığını belirten Mehmet Onur Sayın, yeni sezonda da iddiasını koruyor. Samsun ve Zonguldak başta olmak üzere farklı şehirlerde futbol oynayan ve kariyerinde 8-9 şampiyonluk yaşadığını ifade eden tecrübeli forvet, aynı başarıları Zile’de tekrarlamak istiyor. Yeni sezondaki bireysel hedefini de açıklayan Sayın, “Ben genelde golcülüğümle öne çıktım. Karadeniz ve Ege bölgelerinde yaşadığım başarıları tekrar yakalamak istiyorum. 30 yaşındayım, eskisinden daha tecrübeliyim. Gol krallığının en büyük adaylarından biri yine benim. Samsun’da, Zonguldak’ta elde ettiğim başarıları burada da yakalayıp Zile’yi en güzel şekilde temsil etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Gol hedefi konusunda da iddialı konuşan Mehmet Onur Sayın, “Bu sene 30’dan aşağı gol atacağımı düşünmüyorum. Zaten sıkı bir programa girdim, kendimi de sıkı bir programa soktum.” diyerek yeni sezon öncesi kararlılığını ortaya koydu.Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.27 (3)“Kimseyi Küçümsemeden Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz”
Tokat Süper Amatör Lig B Grubu’nu değerlendiren Mehmet Onur Sayın, grupta mücadele edecek takımların hafife alınmaması gerektiğini vurguladı. Pazarspor başta olmak üzere rakiplerinin güçlü kadrolarla sahaya çıkabileceğini belirten tecrübeli futbolcu, futbolda her an her şeyin değişebileceğine dikkat çekti.

Sayın, “Bu grup hafife alınacak bir grup değil. İşimizi en ciddi şekilde, sonuna kadar devam ettireceğiz. Kimseyi hafife almadan, kimseyi küçümsemeden elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Futbolda 90 dakika boyunca her an her şey olabilir. Çalışarak, disiplinli antrenman yaparak ve görevlerimizi yerine getirerek Zile’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.” dedi.Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.26 (1)

Zile Belediyespor’un İlk Hedefi Play-Off
Yeni sezon öncesinde takım içerisindeki hedeflere de değinen Mehmet Onur Sayın, önceliklerinin Play-Off aşamasına ulaşmak olduğunu belirtti. Tecrübeli futbolcu, sezonun erken döneminde büyük hedefler açıklamak yerine maç maç ilerlemenin daha doğru olacağını ifade ederek, “Şu an hedef ilk olarak Play-Off. Play-Off’ta iyi ve sağlam bir konum elde ettikten sonra maç maç hareket edeceğiz. Ardından final ve şartlar neyi getirirse bir üst lig hedefi olacak. Zile’nin bu ligi ve daha üst seviyeleri hak ettiğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Zile Belediyespor’un sezon boyunca istikrarlı bir performans sergilemesi gerektiğini belirten Sayın, takımın hedeflerine ulaşması için tecrübesini sahaya yansıtacağını kaydetti.Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.26“Zile, Futbolu ve Spor Altyapısıyla Başarıyı Hak Ediyor”
Zile’nin sportif imkânlar bakımından önemli avantajlara sahip olduğunu dile getiren Mehmet Onur Sayın, ilçenin futbol kültürüne ve tesis olanaklarına dikkat çekti. Antrenman sahaları, çim saha, kapalı spor salonu ve farklı çalışma imkânlarının futbolcular için önemli avantajlar sunduğunu belirten Sayın, Zile’nin uzun yıllardır futbola ilgi gösterdiğini söyledi. İlçenin bu sezon iki takımla mücadele edecek olmasının da futbol sevgisinin göstergesi olduğunu ifade eden deneyimli oyuncu, Zile Belediyespor’un hedeflerine ulaşabileceğine inandığını belirtti.

Sayın, “Zile futbolu seviyor. Yaklaşık 20 yıldır bu ligin içinde sürekli takım çıkaran bir ilçe. Bu sezon iki takımla katılıyor ve şehir bu iki takımı da kaldırabilecek durumda. Zile’nin hak ettiği yerlere gelmesini istiyoruz. İnşallah temennilerimiz ve dileklerimiz yerine gelir.” ifadelerini kullandı.Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.25Zile Belediyespor’da Gözler Mehmet Onur Sayın’ın Gollerinde
Memleketine 16 yıl sonra dönen Mehmet Onur Sayın, yeni sezonda yalnızca gol atmayı değil, takım arkadaşlarına tecrübesiyle öncülük etmeyi de hedefliyor. Gol krallığı iddiası, şampiyonluk tecrübesi ve 30 golün üzerindeki hedefiyle dikkat çeken deneyimli forvetin, Zile Belediyespor’un Play-Off ve üst lig hedeflerinde önemli rol üstlenmesi bekleniyor.

Tokat Süper Amatör Lig B Grubu’nda Pazarspor, Tokat ASP Gençlik, Topçamspor, Turhal Gençlerbirliği ve Turhal Güç Yurdu ile mücadele edecek Zile Belediyespor’da yeni sezonun en çok merak edilen konularından biri de Mehmet Onur Sayın’ın performansı olacak.

Memleketine duyduğu bağlılığı sahaya yansıtmak isteyen tecrübeli golcü, şimdi hem Zile Belediyespor’un başarısı hem de gol krallığı hedefi için mücadele etmeye hazırlanıyor.
Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.25 (1)Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.24Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.27 (2)Whatsapp Image 2026 10 15 At 21.06.27 (1)

Muhabir: Mustafa Işık