Metin Akpınar'ın uzun süredir gizli kalan ilişkisi, ortaya çıkan gerçeklerle gündemde bomba etkisi yaratıyor. Ünlü oyuncunun 1987 yılında Antalya'da tek gecelik bir ilişki yaşadığı Suphiye Ormancı'dan ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Bu gelişme, Metin Akpınar'ın yıllarca inkar ettiği bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Ormancı'yı bulmak için Müge Anlı'ya katıldı ve yardım istedi. Peki, Duygu Nebioğlu kimdir, annesi Suphiye Ormancı'yı buldu mu? İşte detaylar...

Duygu Nebioğlu kimdir?

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın birlikte olduğu Suphiye Ormancı'dan olan kızı olarak adından söz ettiriyor. Nebioğlu'nun Müge Anlı'ya katılıp annesi Suphiye Ormancı'yı bulma çabası ise kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Ancak bu sırada ortaya çıkan daha şaşırtıcı bir iddia, Nebioğlu'nun "ablasının babasının ünlü bir gazeteci olduğu" şeklindeki açıklamasıyla gündeme oturdu.

Bu açıklamanın ardından Uğur Dündar'ın adı gündeme bomba gibi düştü. Duygu Nebioğlu'nun, Uğur Dündar'ın kızı olduğunu iddia etmesi, medya dünyasında şaşkınlık yarattı. Uğur Dündar, bu iddiaları doğrulayarak mahkeme sürecinin devam ettiğini belirtti. Ancak bu durum, DNA testi sonuçlarının şaibeli olabileceği iddialarını beraberinde getirdi.

Başkan Yazıcıoğlu'na Baba Vali Yazıcıoğlu kitabı Başkan Yazıcıoğlu'na Baba Vali Yazıcıoğlu kitabı

Duygu Nebioğlu, verdiği röportajlarda biyolojik babası Metin Akpınar'ın gerçekleri örtbas etmeye çalıştığını dile getirerek, Müge Anlı'dan yardım talep etti. Bu süreçte Nebioğlu'nun annesi Suphiye Ormancı'nın bulunması ve gerçeklerin ortaya çıkması için adım adım ilerlendiği gözleniyor.

Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Ormancı kimdir?

Duygu Nebioğlu'nun ifadelerine göre, annesi Suphiye Ormancı'nın oyunculuk kariyeriyle ilgili çarpıcı bilgiler de gün yüzüne çıkmış durumda. Annenin, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Mine ÇAyırlı ile olan bir filminde dahi rol aldığı ve bu dünyanın içine adım attığı belirtiliyor. Bu bilgiler, olayın sadece bir ilişki skandalıyla sınırlı olmadığını gösteriyor. Programda 6 kardeşi daha olduğunu açıklayan Nebioğlu, ruh yaşının daha yaşlı olduğunu söylerek, annesi bulmak adına çok büyük uğraşlar verdiğini dile getirdi.