Survivor All Star 2024 yarışmasının heyecan dolu bölümleri devam ediyor. 31 Ocak Çarşamba akşamı gerçekleştirilen Rio ödülü oyunu, yarışmacıların nefeslerini tutmasına neden olmuştu. Bu ödül, Rio Karnavalı için bir bilet hakkı kazanma şansı sunuyordu. Hem Kırmızı Takım hem de Mavi Takım, gösterdikleri hünerlerle dikkat çekti. Ancak, heyecan verici dans performanslarıyla kazananlar belli oldu ve Rio Karnavalı için özel biletlerin sahipleri belirlendi. Peki, Rio Karnavalı nerede, hangi tarihler arasında yapılıyor? Hangi Survivor yarışmacıları Rio Karnavalına katıldı? İşte detaylar...

Rio Karnavalı nerede yapılıyor?

Rio Karnavalı, dünyanın en eğlenceli ve ünlü festivallerinden biri olarak biliniyor. Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde düzenlenen bu renkli etkinlik, her yıl binlerce kişiyi kendine çekiyor.

Altın neden düşüyor 3 Mayıs 2024? Altın ne zaman yükselecek? Altın neden düşüyor 3 Mayıs 2024? Altın ne zaman yükselecek?

Rio Karnavalı hangi tarihler arasında yapılıyor?

Rio Karnavalı, 9 Şubat 2024 tarihinde başlayacak ve 17 Şubat 2024 tarihinde sona erecek. Karnaval boyunca, rengarenk geleneksel kostümlü sambacılar, devasa maketler ve coşkulu dans gösterileriyle şehir adeta bir festival atmosferine bürünecek. Rio Karnavalı, Hristiyanlık inancındaki Büyük Perhiz öncesine dayanan köklü bir geçmişe sahip ve her yıl milyonlarca insanı bir araya getiriyor. 

Hangi Survivor yarışmacıları Rio Karnavalına katıldı?

Survivor All Star 2024 yarışmasının ödülü olan Rio Karnavalı bileti, izleyicilerin heyecanla beklediği bir ödül haline geldi. Dans gecenin birincisi Damla Can olurken, en iyi performans olarak seçilen 6 yarışmacı Rio Karnavalına gitme hakkı elde etti. Sıralamaya giren yarışmacılar gelmesini istedikleri yarışmacıları yanlarına aldı. Böylece Rio'ya gidecek yarışmacılar Damla Can, Yağmur, Özgür, Turabi, Furkan, Ogeday, Hakan, Gizem, Sercan, Merve, Yiğit Poyraz, Nefise, Berna oldu. Sakatlanarak yarışmaya veda eden Turabi'nin yerine Rio'ya Seda'nın gittiği görüldü. Rio karnavalı biletini kazanan Survivor yarışmacıları bu akşamki bölümde ödüllerini doyasıya yaşayacak.

Rio Karnavalı bilet fiyatları ve detaylı bilgiler için ilgili yetkililerle iletişime geçilebilir. Bu muhteşem etkinliği yerinde deneyimlemek isteyenler için geri sayım başladı. Survivor All Star 2024 yarışmasının kazananlarına ve tüm Rio Karnavalı katılımcılarına unutulmaz bir deneyim yaşamaları temennisiyle.