Şekip Mosturoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Şekip Mosturoğlu evli mi, eşi kim? Şekip Mosturoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Şekip Mosturoğlu evli mi, eşi kim?

ATV ekranlarında yayınlanan ve Kapadokya'nın büyülü atmosferinde çekilen dizi Safir bu akşam 26. bölümüyle final yapacak ve seyirciye veda edecek. Safir dizisi final bölümüne gelirken İlhan Şen'in karakteri olan 'Ateş' ile ilgili beklenmedik bir durum yaşandı. Peki, Safir dizisinin Ateş'i neden finalde yok? İlhan Şen Safir dizisinden ayrıldı mı? İlhan Şen kimdir? İşte detaylar...

Safir dizisinin Ateş'i neden finalde yok?

İddialara göre, İlhan Şen'in senaryo konusundaki rahatsızlıkları ve diziden ayrılmak isteği, yapımcıların kararıyla final bölümünde yer almamasına neden oldu. Bu durum, Şen'in 25. bölümde diziye veda etmesine yol açtı. Geçtiğimiz hafta dizinin 25. bölümü ile izleyicisine son kez görünen Safir dizisinin Ateş'i İlhan Şen final bölümünde bu sebeple yer almayacak.

İlhan Şen Safir dizisinden ayrıldı mı? İlhan Şen kimdir?

Safir'den final öncesi erken ayrılan İlhan Şen'e dair bilgiler merak ediliyor. İlhan Şen, 1987 yılında Bulgaristan'da doğmuş ve Türkiye'ye ailesiyle 2 yaşındayken taşınmıştır. Babası Mehmet Şen, annesi ise Ayşe Şen'dir. Kendisi 36 yaşında olan oyuncu, Best Model of Turkey yarışmasında önemli bir başarı elde etmiş ve ardından oyunculuk kariyerine yönelmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Şen, kısa bir süre mankenlik yapmış ve ardından oyunculuk alanında adını duyurmuştur. İlhan Şen'in özel hayatıyla ilgili çok fazla bilgi bulunmamakla birlikte, 189 cm boyunda, 82 kilo olduğu ve Yay burcu olduğu bilinmektedir.

Oyunculuk kariyerinde çeşitli yapımlarda yer alan Şen'in en bilinen projeleri arasında 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Şahin Tepesi', 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi', 'Ramo' ve 'Baba' dizileri bulunmaktadır. Ancak en yeni projesi olan 'Safir' dizisindeki ayrılışı, izleyicileri şaşırtmış ve merak uyandırmıştır.

İlhan Şen'in 'Safir' dizisindeki rolüne veda etmesiyle birlikte, dizinin final bölümüne dair beklentiler artmış durumda. Şen'in diziden ayrılışıyla ilgili yapılan açıklamalarda detaylı bilgilere yer verilmezken, izleyicilerin final bölümünde nelerin beklediği ise merak konusu oldu.