Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Anneler Günü’nün en güzel ve özel kutlaması yapıldı. Tokat Belediyesi Beyaz Masa Ekipleri, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun selamını ve hediyelerini getirdiler. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kıymet Boztaş’ın da katılımıyla pasta kesildi. Tokat Müftülüğünden Ali Paşa Camii imamı Mustafa Kılıç, şehitlerimiz için dua ve Yasin-i şerif okudu.

Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Sezer ve Yönetim Kurulu Üyesi şehit ablası Emine Özden, dernek ofisinde toplanan şehit anneleri ve yakınlarıyla Anneler Günü’nün mutluluğunu yaşadılar. Başkan Sezer, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kıymet Boztaş ve Tokat Müftülüğü personeline bu anlamlı günde yanlarında olduklarında ötürü teşekkürlerini bildirdi.

TOKAT İÇİN İKİ TALEP TOKAT İÇİN İKİ TALEP

Tokat Belediyesi’nden etkinlik için yapılan paylaşımda “Büyük Aile Beyaz Masa ekiplerimiz, ülkemiz için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi yetiştiren kıymetli annelerimizi ziyaret ederek, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun selamlarını ilettiler. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Mustafa Işık