Vakıfbank Namık Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla Kızılay Tokat Şubesi işbirliğiyle Filistin’deki dehşetten etkilenen Gazzeli mağdurlar için yiyecek kermesi düzenlenmiştir.

I M G 20240308 W A0304

    Kermesin düzenlenmesini Vakıfbank Namık Kemal Ortaokulu öğretmenlerinden Yasemin Altınok, Nuriye Türkmen Şendil, Asuman Asal, Kumrugül Türkmen Akın üstlenmişlerdir. Kızılay Tokat Şubesi ile işbirliği yapılarak gerçekleştirilen kermese öğrenci velileri son derece duyarlı davranarak büyük katkı sağlamışlardır.

   Okul öğrencileri canla başla çalışarak Gazzeli kardeşlerine sıcak bir lokma ile ulaşmanın manevi hazını yaşamışlardır.

I M G 20240308 W A0299

   Okul müdürü Erhan Aytaş ve okul idaresi bütün imkanlarıyla yapılan etkinliği desteklemişler, Tam bir birlik beraberlik örneği gösterilmiştir.

   Öğrencilere küçük yaşlarda zor durumda olan insanlara yardım edilmesi gerektiği değeri bizzat yaşatılarak uygulatılmıştır. Özellikle öğrenci velilerinin konuyla ilgili son derece duyarlı ve içten bir şekilde yapılan çalışmayı desteklemeleri okulun veli ile bir bütün olduğunun göstergesi olmuştur. Birlik beraberliğin milletimiz ve dünya üzerindeki yardıma ihtiyacı olan insanlar için ne kadar gerekli olduğu toplumsal bir davranış olarak sergilenmiştir.

     Tokat Kızılay Şubesi Başkanı Osman Duru Vakıfbank Namık Kemal ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin yaptıkları bu insani faaliyeti topluma örnek teşkil edecek bir davranış olarak değerlendirmişler ve duygulandıklarını dile getirmişlerdir. Tokat Kızılay Şubesi yapılan faaliyeti her yönden desteklemiş, tam bir işbirliği içinde bu yardım kermesi gerçekleştirilmiştir.

I M G 20240308 W A0306

     Yiyecek kermesi Vakıfbank Namık Kemal Ortaokulu’nda iki gün boyunca devam etmiştir. Yardım kermesi okul öğrencilerinden ve vatandaşlardan büyük ilgi görmüştür.

Şehit Polis Gökhan Özbek nereli, kaç yaşında, evlimi? Gökhan Özbek neden şehit oldu? Şehit Polis Gökhan Özbek nereli, kaç yaşında, evlimi? Gökhan Özbek neden şehit oldu?

     Kermesten elde edilen 20.200 liralık gelir Kızılay Tokat Şubesi aracılığıyla Filistin – Gazze’ye ulaştırılmıştır.

   “Dünyanın neresinde olursa olsun, yokluktan, yoksunluktan bir çocuğun gözünden akan yaş tüm insanlığın kanayan yarası olmalıdır.” Bu desturla çıkılan yolda hacca giden karınca misali Kabe’yi göremesek bile bu yolda ölürüz felsefesi bu faaliyetin kısa bir özeti olabilir.