Tokatlılar, İstanbul Avcılar’da Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi CHP’nin aday göstermemesine tepkilerini gündeme taşıdılar. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Başkan Turan Hançerli’yi yeniden aday göstermesini istediler. Tokat Milletvekili Kadim Durmaz da Tokatlı hemşehrisine destek verirken “Turan Hançerli, yüzbinlerce engelli yurttaşımızın temsilcisidir.” Diye paylaşımda bulundu.

            Tokatlıların ve İstanbul Avcılar’da yaşayan vatandaşların Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi yeniden Başkan Adayı görmek için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i etiketleyerek yaptıkları destek paylaşımlarından bazıları şöyle oldu:

            * Kazanmak için işte meydan, işte gerçek aday Av. Turan Hançerli. Kulak ver Ankara... #TuranHançerli

60 yaşında güzellik kraliçesi olan Alejandra Marisa Rodriguez kimdir, nereli? 60 yaşında güzellik kraliçesi olan Alejandra Marisa Rodriguez kimdir, nereli?

            * Avcıların Turan abisi demiştin sevgili başkan. Neden Türkiye’nin tek engelli ve İstanbul hukuk mezunu başarılı bir belediye başkanı olan #Turanhancerli’yi değiştirdiniz? Lütfen dönün yanlıştan. Birbirimizi kucaklayalım Avcılarlılar çok üzüldü.

            * Turan Hançerli devam etmeli, Avcılar hakkını almalı!

            * CHP Avcılar'da Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin taraftarları (Tokatlılar) ilçede bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı. "Avcılar yoksa İBB yok" - " CHP'ye destek vermeyeceklerini beyan ediyor.

            * Kentsel dönüşümün gerçek mimarı Av Turan Hançerli'nin yanındayız. #TuranHançerli

            * İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin yeniden aday gösterilmesini isteyerek, ithal başkan istemediklerini söyledi. Partililer, “Turan Hançerli'nin tekrar atanmasını özellikle istiyoruz.

            * Av Turan Hançerli engelli vatandaşlarımızı temsil eden  tek Belediye Başkanıdır. Hayatı boyunca büyük mücadele verdi.