Tokat İl Jandarma Komutanlığı, bölgedeki ormanlık alanları korumak ve olası yangınların önüne geçmek amacıyla kapsamlı tedbirleri hayata geçirdi. Orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları doğrultusunda saha denetimlerini artıran jandarma ekipleri, yeşil vatanın korunması için mesaisini aralıksız sürdürüyor.

Teknik Direktör Mehmet Önkuzu: “7-8 Oyuncuyla Yolumuza Devam Etmeyi Planlıyoruz”
Teknik Direktör Mehmet Önkuzu: “7-8 Oyuncuyla Yolumuza Devam Etmeyi Planlıyoruz”
İçeriği Görüntüle

Sahada Birebir Bilgilendirme ve Uyarılar
Mücadele planı çerçevesinde görev yapan jandarma ekipleri, 7/24 esasına dayalı devriye faaliyetleri icra ediyor. Bu devriyeler sırasında ormanlık alanlarda piknik yapan, gezintiye çıkan ya da farklı amaçlarla bulunan vatandaşlarla birebir temas kuruluyor. Ekipler, yangın riskini artırabilecek davranışlardan kaçınılması ve alınması gereken önlemler konusunda vatandaşlara gerekli uyarı ve bilgilendirmelerde bulunuyor.Whatsapp Image 2026 08 10 At 17.30.54 (1)Kararlılık Mesajı: “Sezon Boyunca Devam Edecek”
Yürütülen çalışmaların sezon boyunca kesintisiz bir şekilde devam edeceğini bildiren Tokat İl Jandarma Komutanlığı, milli servet olarak nitelendirilen ormanların korunmasına yönelik mücadelenin büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Ekipler, yangınsız bir sezon geçirilmesi için denetimlerin kararlılıkla yürütüleceğini belirterek kamuoyunu duyarlı olmaya davet etti.

Whatsapp Image 2026 08 10 At 17.30.53Whatsapp Image 2026 08 10 At 17.30.53 (1)Whatsapp Image 2026 08 10 At 17.31.03Whatsapp Image 2026 08 10 At 17.30.54

Muhabir: Mustafa Işık