Bugün gerçekleşmesi beklenen Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlık seçimleri ertelendi. Peki, Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlık seçimleri neden ertelendi, ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Ankara Tokat Vakfı temaslara başladı Ankara Tokat Vakfı temaslara başladı

Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Yalçın Bekler, bugün gerçekleştirilmesi planlanan seçimlerin şiddetli yağmur ve hava muhalefeti sebebiyle 5 Şubat tarihine ertelendiğini açıkladı. Bekler, erken saatlerde seçime katılmak üzere gelen ya da yoldan dönen tüm çiftçilere teşekkür ederek, ertelemenin kendilerinden kaynaklanmadığını söyledi.

Bekler açıklamasında, "Elimizde olmayan sebeplerden dolayı sizlere zahmet verdik. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullanarak çiftçilerden anlayış beklediğini dile getirdi. Seçimlerin yeni tarihi olarak 5 Şubat'ı işaret eden Bekler, çiftçilere güvendiğini dile getirerek, 5 Şubat tarihinde katılım için yine büyük gayret göstermelerini umduğunu belirtti.

Bekler, açıklamasının sonunda, "5 Şubat tarihinde buluşmak üzere sizlere en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diyerek, çiftçilere olan saygısını ve sevgisini ifade etti. Bu gelişmelerle birlikte, Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlık seçimleri için heyecanlı bekleyiş 5 Şubat tarihine ertelenmiş oldu.