Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği (TOŞAYAD) Başkanlığı’nı 28 Nisan Pazar günü gerçekleşen olağan genel kurulda Mahmut Hasgül’e devreden Hasan Akar yaptığı konuşmada “benden öte biz duygusuyla hareket ettik.” Dedi ve yeni yönetime başarılar diledi.

            TOŞAYAD başkanlığını devreden Hasan Akar’ın genel kurul sonrası yaptığı paylaşı şöyle oldu:

Düzce'de zabıta ve polis ortak uygulama yaptı Düzce'de zabıta ve polis ortak uygulama yaptı

            “Saygıdeğer kültür-sanat dostları, memleketimin güzel insanları ,TOŞAYAD üyeleri 2016 yılında kurulan, 2017 yılında değerli ağabeyim Remzi Zengin Bey'den aldığım Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanlığını imkanlarımız ölçüsünde halel getirmeden sürdürme gayreti içinde oldum. Dernek olarak yurt dışında, yurt içinde ve Anadolu'nun kadim şehri Tokat'ta önemli etkinliklere "ben" den öte biz duygularıyla hareket ederek imza attık. 1999 yılından beri ülkemizin saygın dergileri arasında yer alan, Türk kültür ve sanatına Tokat'tan açılan penceremiz KÜMBET Dergisi'ni sizlerin maddi ve manevi destekleriyle yayın hayatına kazandırdık. 28 Nisan 2024 tarihinde yapılan olağan kongremizde başkanlığımızı genç kardeşim Mahmut Hasgül'ün devam ettireceği yönetime bıraktım. Seçilen yeni yönetime üstün başarılar diliyorum.

Bu süreç içerisinde derneğimize dergimize ve şahsımıza yönelik desteklerinize hassaten her daim minnettar kalacağımı belirtiyor, en kalbi duygularla ayrı ayrı teşekkürlerimi, selam ve saygılarımı sunuyorum... Hoşça kalınız.”