Haber: Mustafa Işık

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, bayramın paylaşma, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunun zirveye ulaştığı müstesna bir gün olduğunu ifade etti.

Başkan Yazıcıoğlu, başarılı gençlere bisiklet hediye etti Başkan Yazıcıoğlu, başarılı gençlere bisiklet hediye etti

Mesajında, Ramazan ayının maneviyatını idrak etmenin ve bu feyizli ortamdan istifade etmenin önemine değinen Vali Hatipoğlu, "Ramazan ayı boyunca tutulan oruçlar, kılınan teravihler ve yapılan hayırlar ile manevi olarak arındık, nefislerimizi terbiye ettik ve Yüce Rabbimize yaklaştık. Bu mübarek ayın sonunda ulaşmış olduğumuz Ramazan Bayramı da bu güzellikleri paylaşmanın ve taçlandırmanın zamanıdır." dedi.

Vali Hatipoğlu, bayramın birlik ve beraberlik duygularının en üst seviyede hissedildiği bir dönem olduğunu da vurgulayarak, "Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin barışa dönüştüğü, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaştığı müstesna günlerdir. Bu vesileyle birbirimizi ziyaret ederek, akraba ve komşularımızla kucaklaşarak, bayramlaşarak bu güzel duyguları pekiştirmeliyiz." diye konuştu.