Yıllar sonra İnci Taneleri dizisi ile ekranlara dönen ünlü oyuncu, yapımcı ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın’ın aşk yaşadığı iddiası magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı.  Cansu Taşkın aşk iddialarını doğrulamış kardeşi Elif Vurgun ise Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın sarmaş dolaş görüntülerini paylaşmıştı.

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan’ın birkaç gün boyunca yakınlaştığı, ancak ilişkinin resmi bir boyuta ulaşmadığı ve bu süreçte Taşkın'ın oyuncuyu sürekli arayıp mesaj attığı iddia ediliyor. Ancak aramalarına cevap alamayan Taşkın, şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları basına sızdırdı.

Ankara'da amblem oylaması! Kararı halk verecek! Ankara'da amblem oylaması! Kararı halk verecek!

Manken Cansu Taşkın, katıldığı programda oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'la 2 yıldır ilişki yaşadığını açıklamıştı. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun da ablasıyla Yılmaz Erdoğan'ın samimi pozlarını yayınlamış ve haberleri doğrulamıştı. 


Taşkın ve Vurgun kardeşler, Yılmaz Erdoğan'ın misafiri olarak çiftlik evine gitti. Evde anıları ölümsüzleştirmek için fotoğraf ve video çeken Vurgun, Yılmaz'ın bilgisi olmadan görüntüleri kaydederek paylaştı.

İddialara göre, Vurgun'un telefonla konuşuyormuş gibi davranarak ikilinin görüntülerini kaydettiği öne sürüldü. Videoda Erdoğan'ın Taşkın'ı dudağından öptüğü görüldü.  Görüntüleri basına sızdırılan Yılmaz Erdoğan, konuyla ilgili açıklama yapmadı, ancak avukatlarına Taşkın ve Vurgun'a dava açılması talimatını verdiği iddia edildi.