16 Nisan’da TV’lerde yayında olan dizlerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Bahar, Yabani ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Salı’nın Dizi Özetleri…

SALI'NIN DİZİ ÖZETLERİ 

Bahar 9. Bölüm Özeti 
Hastaneye bağış toplamak için düzenlenen balo sırasında büyük bir gerçek ortaya çıkacaktır. Timur ile Rengin kaçınılmaz sona doğru yaklaşmaktadır. Timur, Bahar’a her şeyi itiraf etme noktasına gelir. Bu nedenle Rengin, kendisini yeni ve büyük kararların eşiğinde bulur.
Yaşadığı şüphenin çıkmazındaki Bahar’ın sağlık durumu kötüleşir. Yakın çevresi Bahar’a destek olmak için kolları sıvar. Organ yetmezliği tanısı ile gelen yeni bir hasta Bahar’da çok tanıdık duygular uyandırır. Bu hastaya yardımcı olabilmek Bahar için kişisel bir mesele halini alır. Bahar aradığı desteği kadın dayanışmasında bulacaktır.
Timur gerçeklerin üstünü kapamaya çalışsa da sırrı git gide yayılır. Rengin’in yaptığı baskılar Timur’u kaçınılmaz bir sona doğru götürür. Hastaneye bağış toplamak için düzenlenen balo sırasında büyük bir gerçek ortaya çıkacaktır.

Yabani 30. Bölüm Özeti 
Neslihan ve Güven karşılarına çıkan tüm engellerin ardından yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Serhan onlara kurduğu oyunun patlayacağı anı keyifle beklerken, Güven ve Neslihan aşkın her engeli aşacağı inancına kendilerini kaptırmıştır. Fakat bu aşk, kardeşliklerini yeni yeni kabullenen Yaman ve Alaz’ı eski günlere döndürecek gibidir. Alaz’ın Asi’ye olan aşkı ise aralarındaki sınıf farkıyla sınanmak üzeredir. Aşkları bu sınavı da aşacak kadar kuvvetli midir?
Yaman’ı küçükken aslında kimin kaçırdığı sırrı ise artık kaçınılmaz bir şekilde adım adım çözülme yoluna girmiştir. Neslihan’ın nihayet mutluluğu bulduğuna inanan Feride de taşıdığı bilgileri polisle paylaşmaktadır. Elif, Şebnem’in ve ona suç ortaklığı ettiğine inandığı Rüya’nın peşindedir. Melek’in söylediklerinden sonra Rüya artık annesini gerçekleri anlatması için sıkıştırır. Fakat öğrendiklerini Yaman’la paylaşması mümkün olacak mıdır? Gerçekler mi daha güçlüdür, yoksa ikisinin birbirlerine karşı sarsılmaz güvenleri mi? Yaman’la Rüya’nın aşkı da Melek’in akıbetiyle sınanmak üzeredir.

Ben Bu Cihana Sığmazam 64. Bölüm Özeti 
Erman'a bir teklifle gideceksin!"
Cezayir, Serkan'ın ölümü sonrası büyük bir üzüntü ve öfke içindedir. Erman, kendi oğlunu öldürmesinin duygusal sonuçlarıyla kontrolü kaybetmeye başlar. Cezayir, bu durumu görerek, Erman'ın sonunu getirecek gizli bir plan kurar.
Serkan'ın ölümünün etkisiyle Leyla karnındaki bebeği için endişelenmeye başlar. Ada'nın annesi Arzu, Fransa'daki karanlık ilişkileri nedeniyle zor durumdadır. Elif ise bir şeyler çevirdiğini düşündüğü Arzu'nun peşindedir.
Yaptığı hatayla Serkan'ın ölümüne sebep olan Behçet, Cezayir'in öfkesinden payına düşeni alır. Erman, gururu kırılan Behçet'i yanına çekmeye çalışır. Atakan, Cezayir ve Erman'ı eski masa üyelerinin de katıldığı toplantıda bir araya getirir. Gergin toplantının sonucunu belirleyecek olan Behçet'in sürpriz kararı herkesi şaşırtacaktır.

Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak? Yargı dizisi bitiyor mu? Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak? Yargı dizisi bitiyor mu?

Mehmed Fetihler Sultanı 7.Bölüm Özeti 
Sultan Murad'ın beklenmeyen vefatıyla beraber Osmanlı sarayı ve halkı yasa bürünmüş, devlette yeni bir sayfa açılmıştır. Açılacak bu sayfanın en başına kimin ismi yazılacak? Mehmed'in mi, Orhan'ın mı?
Çandarlı, İshak'ın bütün karşı koymasına rağmen Mehmed'e tahta geçmesi için haber gönderecek ve kut töresini gerçekleştirecek. İshak ise Mehmed'in tahta geçmesinin başlarına olmaz işler açacağını düşünmektedir.
Mehmed babasının vefat haberini aldıktan sonra hızla çerileriyle ile yola çıkar. Kendisine karşı kurulabilecek planlara karşı da ihtiyatlı davranır, attığı her adımı dikkatle atar. Konstantinos, Orhan'ın tahta geçmesi için Mehmed'in yoluna en güçlü adamlarını çıkartma hesapları yapar ve Mehmed'i en ummadığı anda vurur. Mehmed bu tuzaktan nasıl kurtulacak?
Orhan da hızla Edirne'ye doğru hareket eder. Mehmed'den daha yakın olduğu için tahta geçme ihtimali çok daha yüksektir. Bu sebepten Orhan, Konstantinos'un adamlarını yanına verme teklifini Edirne'de hoş karşılanmaz diyerek reddeder. Ancak yolda ummadığı bir engelle  karşılaşır: Bali Bey... Bali Bey Orhan'a itaat etmek için mi geldi, yoksa karşı koymak için mi?