Tokatsporumuzu, kutluyorum. TT Arenada Avrupa devi Galatasaray karşısındaki futbolu, mücadelesi hayranlıkla izlendi. Gurur duyduk.

- Biri penaltıdan 69. dakikada, ikincisi uzatmanın son dakikasında kontra ataktan golle 2-0 yenildik.

- Maçı anlatan spikerin devamlı “hakem penaltıyı niye vermedi” anonsları, yapıldı. Top ele kasten çarptırılmamıştı. Selçuk’un göğsünden sıçrayarak gelen bir toptu. Kasıtta yoktu.

- İkinci devrede verilen penaltı kararıda doğru değildi. Oyuncuya değil topa müdahale vardı.

- Tokat’lıları gururlandıran Tokatsporumuzu, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları tekrar kutluyorum.

- İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin tribünlerde ortaya çıkardığı güzel görüntüler seyre değerdi.

- 17 Aralık’a çeşitli sıfatlar yakıştırıldı.

- “DARBE, PARALEL YAPI, HAŞHAŞİLERİN İŞİ, ÖRGÜT İŞİ”

- Bu ülkede 12 yıl tek başına çok güçlü, bir gecede nice yasalar çıkaran, ülkenin Genel Kurmay Başkanları, kuvvet, ordu komutanları subayları, sabahın köründe gözaltına aldırıp, terörle suçlayan, cezaevlerine konulduklarında, mahkumiyet kararları verildiğinde, bıyık altı gülenler, yargıya saygı diyenlerin o davaların savcılarının altına zırhlı araçlarını tahsis ederek, TSK’ya en büyük zararı verenleri çok iyi hatırlıyoruz.

- 16 Aralık’a kadar her taraf güllük gülistanlık. NO Problem.

- Peki 17 Aralık gelince 180 derece bu yaklaşımlar, siyaset nasıl değişiverdi bir gecede,, kıvırıverdik.

- Ayakkabı kutları, yatak adalarındaki çelik para kasaları, para sayma makinaları, eski bir bakanın koluna takılmış trilyon değerinde kol saatleri, ve hediye Umre ziyaretleri, boyutları çok büyük altın kaçakçılığı ve İstanbul’umuzun slüyetini perişan hale getirilen yandaş müteahhitlerin gökdelenleri imar düzenlemelerinin açığa çıkarılması; ülkemiz için bir milattır.

- Bir gecede, nasıl darbeci,, paralel, örgüt haline gelindi oda ayrı bir savunma yöntemi. Yolsuzlukları ortaya çıkaran savcılar, emniyet yetkilileri darmadağın edildi.

- Birileri çıkıpta “ev arkadaşım bu paraların bir hesabını verin bakalım. Hepinizi görevden alıyorum. Yargıda hesabını verin öğle gelin” diyemedi. Paralar adeta yoksayıldı. Hedef saptırılma için olağanüstü savunmalara geçildi.

- Hakimi değiştir, savcıyı değiştir. Soruşturmanın önünü kes.

- Bu nasıl bir ülkedir, demokrasidir, hukuk devletidir.

- Almanya’da asrın soygunu olarak ifade edilen ve asıl suçlularının Türkiye’de olduğu açıklandığı Deniz Feneri davasında görevini yapıp yandaşları tutuklatan savcı ve hakimlere yapılanlar unutulmadı. Dosya kapansın diye görevlendirilen başmüfettiş efendi tutukluları serbest bıraktırdı. Tutuklananların kimler olduğunu unutmak mümkünmü.

- Şimdi aynı başmüfettiş efendi görevlenmiş, rüşvet ve yolsuzluk dosyaları için kapatmanın başmüfettişi olmalı. Yazık bu ülkeye bu millete.

- Spor kulüpleri kendilerini idare edecek futbol federasyonunu kendileri seçerler. Hakimlerimiz, savcılarımız HSYK’ya niçin üye seçmesinler. Bu yetki ellerinden alınsın. Siyasi partilerin temsil güçlerine göre meclisce belirlenmesi hedefleniyor, Hakim ve savcılarımız HSYK da partilerin avukatı haline getirilsin isteniyor. Siyaset burnunu burayada sokuyor.

- Milletvekili sıralamasını yapan Genel Başkan, Bakanlar kurulunu seçen, Genel Başkan, Yargıda Genel Başkan belirlediğinde, Demokrasiden kimse bahsedemez.

Diktanın imparatörlüğüna doğru gidiştir, bunun adı.

- 17 Aralık gerçekten milattır.

- O ayakkabı kutularındaki milyon dolarlar tarihe utanç verici tablo olarak geçecektir.

- Çırpınışlar beyhude, günü kurtarmak amaçlıdır.

- Ülkemiz bu çirkinlikleri hiçmi hiç hak etmiyor.

Sevgi ve saygılarımla.