Haber: Mustafa Işık

Futbol kariyerine Merkür Jet Erbaaspor’un U-12 takımında başlayan Muhammed Tayyip Şahin, Forvet arkası, sol açık ve orta saha pozisyonlarında oynuyor. Hırslı, kazanma isteği yüksek, golleri ve yaptığı asistlerle takımına katkı sunan Şahin, U-19 Bölgesel Gelişim Ligi 5’inci grupta çıktığı 12 maçta 11 gol kaydederken 5 Asist yaparak dikkatleri üzerine topluyor. Grupta 3’üncü sırada bulanan Merkür Jet Erbaaspor genç yeteneği 18 yaşındaki Muhammed Tayyip Şahin Tokat Hürsöz’e yaptığı açıklamasında, “Erbaaspor’da profesyonel olup forma şansı bulabilmek istiyorum.” dedi. Şahin, “Benim için öncelik takımın kazanması ama attığım goller ve yaptığım asistlerle takımımı yukarıda tuttuğum için çok mutlu ve gururluyum. Sonuna kadar gol krallığını kovalamak istiyorum Ama tatbiki ilk hedefimiz takımın kazanması.” şeklinde konuştu.

“MERKÜR JET ERBAASPOR’DA PROFESYONEL OLUP FORMA ŞANSI BULABİLMEK”

Muhammed Tayyip Şahin, "İlk hedefim Merkür Jet Erbaaspor’da profesyonel olup forma şansı bulabilmek. Halis başkanımızın da altyapıya bizlere ne kadar değer verdiğini biliyorum. İnşallah en kısa sürede bu fırsatı yakalarım ve iyi değerlendiririm. Daha sonrası için tabi ki süper lig de oynamak istiyorum, bunu yapabileceğime de inanıyorum. İnşallah kulübüme de para kazandırarak bunu başarabilirim. Gollerimle, asistlerimle ailemi sevdiklerimi mutlu etmeye devam etmek istiyorum. İnşallah bu sezonu da altyapı da şampiyon tamamlayıp Türkiye şampiyonaların şehrimizi ve Erbaa’mızı temsil etmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Muhammed Tayyip Şahin (8)Muhammed Tayyip Şahin (7)Muhammed Tayyip Şahin (5)Muhammed Tayyip Şahin (6)Muhammed Tayyip Şahin (4)Muhammed Tayyip Şahin (3)Muhammed Tayyip Şahin (2)