Artova Belediyesi, ilçede uzun süredir özveriyle görev yapan ve tayini çıkan askeri personel ile emekliliğe adım atan din görevlisi için bir veda yemeği düzenledi. İlçe protokolünün yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, Artova’ya sağlanan katkılar ve geride bırakılan güzel anılar yad edildi.

Çağdaş Kurtgöz'den Görevden Alma Kararına Sert Tepki: "Bu Kararı Tanımıyorum"
Çağdaş Kurtgöz'den Görevden Alma Kararına Sert Tepki: "Bu Kararı Tanımıyorum"
İçeriği Görüntüle

Protokol Veda Yemeğinde Buluştu
Düzenlenen anlamlı programa Artova Kaymakamı Ömer Karadağ, Artova Belediye Başkanı Ali Güner ve İl Müftüsü Esat Yapıcı başta olmak üzere, ilçede faaliyet gösteren çok sayıda kurum amiri katılım sağladı.

Hizmetlerinden Ötürü Teşekkür Edildi
Görev sürelerini başarıyla tamamlayarak ilçeden ayrılan İlçe Jandarma Komutanı Yener Çetintaş ve Mustafa Nabi Polat’a, Artova’daki asayiş ve güvenliğin sağlanmasında gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı teşekkür edildi. Protokol üyeleri, komutanlara yeni görev yerlerinde muvaffakiyetler diledi.

Müftü Bektaşoğlu Emekliliğe Ayrıldı
Yaş haddinden emekliye ayrılan İlçe Müftüsü Dr. Fahreddin Bektaşoğlu oldu. İlçedeki manevi çalışmalara ve sosyal projelere öncülük eden Bektaşoğlu’na, Artova halkına sunduğu değerli hizmetler için şükran sunulurken, bundan sonraki emeklilik hayatında sağlık ve huzur temenni edildi.

Program, hizmet anısına takdim edilen plaketler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.1-1182-1093-96

Muhabir: Mustafa Işık