- Milattan önce, milattan sonra diye ayrım yapılıyor.

- Yine birçok yaşanmış milatlar tarihler vardır.

- Ülkemiz açısından; 17 ARALIK tarihide yeni bir devrin başlangıcı olmuştur.

- Demokrasi ile idare edildiğini iddia eden hiçbir ülkede rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarını düzenleyen yargı ve emniyet mensuplarına, bizde yaşatılanlar yaşanmamıştır.

- Soruşturmaların selametle hukuk kurları içerisinde devamını sağlamakla anayasal yükümlülükleri bulunan yasama ve yürütme eski anayasayı, hukuku hiçe saymıştır.

- Adeta rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının önü kesilmiş, yargı süreci askıya alınmıştır. Soruşturmayı yürüten savcılar, emniyet görevlileri adeta halaç pamuğu atılmıştır. Savcılar tehdit edilmiştir.

- Soruşturma, hükümet eliyle müdahaleye maruz bırakılmıştır.

- Ortalığa saçılan eroları dolarları, çelik para kasaları, para sayma makinaları, altın kaçakçılığı, imar yolsuzlukları millete unutturulmaya birçok teşebbüs olmuştur.

- 16 ARALIK’ta “birlikte yürüdük biz bu yollarda” şarkısının sahipleri 17 ARALIK’ta “paralel devletçi, darbeci, kumpascı” olarak yol arkadaşlarına itham ve iftiraları, vefada göstermeksizin yapmışlar en ağır suçlamalar getirilebilmiştir.

- Düne kadar beraber yürüyenler, yağan yağmurlarda birlikte ıslananların düştükleri acziyete şaşırmamak mümkünmüdür.

- Demokrasi zaten birileri için amaç değil araç olarak kullanılmakta. Böyle ifade edildiğine göre demokrasi birilerinin maşası olarak kullanılmakta olduğu gerçeğide ortada.

- Ergenekon-Balyoz masallarının birlikte yazıcıları, sahneye koyanları, birlikte yürüdük biz bu yollarda diyenlerin ta kendileridir. Ne istemişlerde hepsini verdik diyenler kimlerdir.

- TSK’ya kumpas, yargıya kumpas, darbe çığırtkanlığı koltuklarda rahat oturabilmenin sonuçlarındandır.

- Milletvekillerini ben yazarım, bakanları ben belirlerim. Yargıyıda istediğim gibi bana zarar vermeyecek, yanlışlarımı araştırıp soruşturmayacak daima aklayacak şekle getirmek gerekiyor hesapları yapılmakta.

- Rüşvet ve yolsuzlukları milletten kaçırma görevini üstlenmiş Haşhaşilerin 16 Aralık’a kadar kader ortaklarının baş kılavuzu “Milli ordumuza kumpas kurdular” açıklaması ile milletin nefretinin adresini değiştirme tezgahına gerebilmiştir. Suçu ortağa yıkmak ayıptır.

- 30 Marta şu şartlarda gidilmektedir.

- Sarıgül’ün 16 sene önceye dayanan TMSF ilişkisini gündeme taşıyıverdiler, millet bu oyunu yemedi, şimdi başka bir suçlama ile tehdide şantaja hazırlanıyor. TMSF birazda yandaşları hatırlasaya.

- Sarıgül’ün hiçbir yanlışı, ayıbı, hatası varsada suçu, 17 ARALIK suçlarının yanında zemzemle yıkanmış kalır. Artık yok hükmündedir.

- Sarıgül bu haksız, şantaj ve tehditlerle daha güçlenmekte oyları hızla yükselmektedir.

- Uğurlar olsun şarkısı söylene dursun.. Rahmetli araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu ile; Diyarbakır eski Emniyet Müdürü rahmetli Gaffar OKAN’ı rahmetle anıyoruz.

- Demokrasi bizim için amaç değil araç diyenlerin bindikleri aracın lastikleri teker teker patlıyor.

- Gerçek demokrasinin ışığına kavuşmak milletimizin arzusudur. Sandık herşeye çare demokrasilerde engelleyen olmaz ise.

Sevgi ve saygılarımla.