Aycan Yanaç kimdir, neden gündem oldu? Aldatıldı mı? Aycan Yanaç kimdir, neden gündem oldu? Aldatıldı mı?

Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve iş insanı Volkan Bahçekapılı, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırma kararı aldı. Buse Terim, evlilik birliğinin temelinden sarsılması gerekçesiyle anlaşmalı boşanma davası açtı. Dava İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülecek. Çift, dava sürecinde medyadan uzak kalmak için yayın yasağı talebinde bulundu.

Buse Terim, yaklaşık 10 yıl önce görkemli bir düğünle evlendiği Emre Belözoğlu’nun kuzeni olan Volkan Bahçekapılı’ya boşanma davası açtı. Terim ve Bahçekapılı çiftinin adı, Seçil Erzan davasında tekrar gündeme gelmişti.

"190 bin doları Seçil Erzan'a verdim"

Müşteki Buse Terim, vadeli hesabında bulunan 190 bin doları sanık Erzan'a verdiğini söylemişti. Volkan Bahçekapılı ise ifadesinde, "190 bin doları tek seferde verdim. Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen biri olsaydı bu parayı vermezdim. Şikayetçiyim" ifadelerini kullanmıştı. 

Çiftin ilişkisindeki çatırdamalar daha önce sosyal medyada da hissedilmiş, birbirlerini takipten çıkmalarıyla ayrılık iddiaları ortaya atılmış ancak çift bu krizi atlatıp ilişkilerine devam etmişti. Ancak sonunda boşanma kararı alındı ve dava süreci başladı.

Buse terim dava açtı!

2 kızları olan ünlü çift, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirdi. 
Ünlü çiftin, Seçil Erzan olayından sonra arasının bozulduğu ve boşanma kararı aldıkları iddia edildi.