ChatGPT, çeşitli görevlere yardımcı olma yeteneğiyle bireyler ve işletmeler arasında büyük popülerlik kazanmış yapay zeka destekli bir sohbet botudur. Ancak bazen kullanıcılar ChatGPT'nin çalışmadığı sorunlarıyla karşılaşıryorlar.  Bugün de ChatGPT ara ara girişlere izin vermiyor. Kullanıcılar ChatGPT çöktü mü, neden açılmıyor? sorularının yanıtlarını arıyor. İşte detaylar...

Chat GPT'in çalışmamasının yaygın nedenleri arasında sunucu aşırı yüklenmesi, internet sorunları, tarayıcı önbelleği ve çerezleri ve coğrafi konum yer alıyor. Şun ise sitenini neden açılmadığına dair henüz resmi bir açıklama gelmemekle birlikte kullanıcılar siteye ulaşamadıklarına yönelik şikayetlerini sosyal medya üzerinden dillendirmeye başladı. 

Kullanıcılar ücretli-ücretsiz versiyonu farketmeksizin ChatGPT'nin arayüzünün açıldığını fakat sohbet geçmişinin görünmediğini ve cevapların ya gelmediğini ya da çok çok yavaş olduğunu söylüyor.

Manisa'da su indirimi yarın başlıyor Manisa'da su indirimi yarın başlıyor

Bir kullanıcı ise ChatGPT'nini çökme nedeni ile ilgili 'Endişelenmeyin GPT Mağazası'nı entegre ediyorlar' ifadesini kullanarak, 'ben bittim' yazan ChatGPT kullanıcılarına umut vermeye çalıştı.