Bülent Cihantimur ve oğlu Timur Cihantimur'un hayatlarına dair ilginç detaylar gün yüzüne çıkıyor. Peki, Dr. Bülent Cihantimur kimdir, kaç yaşında? Dr. Bülent Cihantimur oğlu ve eşi kim? İşte, plastik cerrah Bülent Cihantimur'un kariyerinden oğlu Timur Cihantimur'un yaşadığı trajik olaya kadar merak edilenler...

Tuğba Şenoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Tuğba Şenoğlu boyu, kilosu kaç? Tuğba Şenoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Tuğba Şenoğlu boyu, kilosu kaç?

Dr. Bülent Cihantimur kimdir?

Op. Dr. Bülent Cihantimur, 1970 yılında Kars'ta doğmuş ve İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Estetik Plastik Cerrahi alanında uzmanlık eğitimini tamamlamış ve bu alanda birçok başarıya imza atmıştır.

Kariyerine İngiltere St. Lawrance Hospital'da başlayan Dr. Bülent Cihantimur, 1999 yılında Estetik International'ı kurarak Estetik International Sağlık Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olmuştur.

Ayrıca, ulusal ve uluslararası birçok plastik cerrahi dergisinde makaleleri yayınlanmış ve çeşitli derneklerde üyelikleri bulunmaktadır. 2018 yılında Fashion TV tarafından Yılın En Başarılı Estetik Cerrahi Uzmanı ödülüne layık görülmüştür.

Timur Cihantimur Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Timur Cihantimur, 2006 yılında doğmuş, yazar Eylem Tok ile estetik cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur'un oğludur. 2024 yılında İstanbul'da bir liseden mezun olmuştur.

Timur Cihantimur, 16 yaşındayken, İstanbul'da bir trafik kazasına karışmıştır. Kazanın ardından Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok'un Mısır'a kaçtığı iddia edilmiştir. Timur'un, kazadan önce ehliyetinin olmadığı ve lüks cipi babasından izinsiz aldığı belirtilmiştir.

Timur Cihantimur'un yaşına ilişkin net bir bilgi verilmemiştir, ancak 2024 itibariyle 18 yaş altında olduğu anlaşılmaktadır.

Dr. Bülent Cihantimur oğlu ve eşi kim?

Dr. Bülent Cihantimur, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi ve ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde plastik cerrahi eğitimi aldı ve Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı unvanını elde etti. 1999 yılında kendi estetik merkezini kurarak meslek hayatına başladı. Bülent Cihantimur, yazar Eylem Tok ile hayatını birleştirdi ve bu birlikteliklerinden bir erkek çocukları oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ