AK Parti İl Başkanı Adem Dizer’in Saha Başarısı Sandığa Yansıdı
AK Parti İl Başkanı Adem Dizer’in Saha Başarısı Sandığa Yansıdı
İçeriği Görüntüle

Tokat’ın Erbaa ilçesi, akşam saatlerinde meydana gelen trajik bir yangın haberiyle sarsıldı. İsmetpaşa Mahallesi Sururi Say Caddesi üzerinde bulunan bir ikamette, henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Çevre sakinlerinin durumu fark ederek ihbarda bulunması üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı
Kısa sürede olay yerine ulaşan Erbaa Belediyesi itfaiye ekipleri, bir yandan alevleri kontrol altına almaya çalışırken diğer yandan da içeride mahsur kalan bir kişinin olduğunu tespit etti. Evde yalnız yaşadığı öğrenilen 80 yaşındaki Hasan Kara, ekiplerin yoğun çabası sonucu yangının ortasından yaralı olarak çıkarıldı.

Hastanedeki Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam, ambulansla ivedilikle Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Dumandan etkilendiği ve vücudunda yanıklar oluştuğu öğrenilen Hasan Kara, doktorların yoğun çabasına ve yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kara’nın vefatı, yakınlarını ve mahalle sakinlerini yasa boğdu.A W720804 04Yangının Çıkış Nedeni Araştırılıyor
İtfaiye ekiplerinin hummalı çalışması sonucu yangın çevre binalara sıçramadan tamamen söndürüldü ve evde soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. Polis ve itfaiye ekipleri, yaşlı adamın hayatına mal olan yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kazaya dair tahkikat çok yönlü olarak sürüyor.
A W720804 03

Muhabir: Mustafa Işık