İnci Taneleri” dizisi, haksız yere suçlanıp yıllarca hapis yatan ve sonunda serbest kalan öğretmen Azem Yücedağ'ın zorlu hayat mücadelesini ekrana taşıyor. Kanal D’de yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren büyük ilgi gören dizi, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin, hapis yılları boyunca kaybettiği iki çocuğunu bulma çabasını izleyiciyle buluşturuyor. Dizide Azem, oğlu Özgür'ü bulmayı başarırken, bu role Kubilay Aka hayat veriyor. Öte yandan, Azem'in kızı Nehir'i kimin oynayacağı ise büyük bir merak konusuydu.65A68182890A919C6E349497

Perşembe geceleri Kanal D'de izleyici ile buluşan “İnci Taneleri”nin Nehir karakterine, “Zalim İstanbul” ve “İyilik” projeleriyle tanınan Sera Kutlubey hayat verecek. Kutlubey, yakında dizide yer alacak ve Azem'in kızı Nehir ile buluşma anı, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla beklenen önemli bir sahne olacak.

Sera Kutlubey 2

Sera Kutlubey kimdir?
Sera Kutlubey, 24 Ekim 1997'de Ankara'da dünyaya geldi. Tiyatro eğitimini Haliç Üniversitesi'nde tamamlayan Kutlubey, oyunculuk kariyerine 2016 yılında "Kehribar" dizisiyle başladı ve ardından çeşitli projelerde rol aldı.

Oyunculukta ilk göz dolduran performansını "İsimsizler" dizisinde "Seher" karakteriyle sergiledi. 2019-2020 döneminde "Zalim İstanbul" dizisindeki "Cemre Yılmaz" rolü ile daha geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmaya başlandı. Kutlubey, 2022-2023 yılları arasında yayınlanan "İyilik" dizisinde "Damla" karakteriyle oyunculuk yeteneğini pekiştirdi.

Sera Kutlubey, oyunculuğunun yanı sıra edebiyat dünyasında da adından söz ettiriyor. İlk romanı "Plüton'un Düş'üşü" 2022'de İthaki Yayınları etiketiyle okuyucuyla buluştu.

Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu

Sera Kutlubey 5Sera Kutlubey 3Sera Kutlubey 4