Bu akşam 117. bölümüyle ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan Kardeşlerim dizisi, Asiye'nin yaşam mücadelesiyle dolu bir bölümle seyircileri ekran başına kilitleyecek. Peki, Kardeşlerim Asiye Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrıldı mı? Asiye öldü mü, neden öldü? Su Burcu Yazgı Coşkun neden Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor? İşte detaylar...

Kardeşlerim Asiye öldü mü?

Yoğun bakımda olan Asiye'nin durumuyla ilgili umut verici haberlerin ardından beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ömer'in Asiye'nin durumunun iyileştiği yönündeki sözleriyle seyircilerin yüreğine umut dolduk ancak Asiye'nin kalbi ansızın durdu, bu da Asiye'nin yaşamının tehlikede olduğunu gösterdi. Kalbi duran Asiye maalesef kalp masajı sonrasında hayata geri dönemedi  ve kardeşlerinden ayrıldı. Bu acıklı sahne tüm izleyenlerin yüreğine dokundu.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Asiye karakteriyle ekrana getirdiği duygusal performans, izleyicileri derinden etkilemiş ve karakterin hikayesine bağlanmalarını sağlamıştı. Ancak Asiye'nin yaşadığı trajedik son, karakterin akıbetiyle ilgili umutları söndürdü..

Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2005 İstanbul doğumlu olup anne tarafından Arnavut kökenli ve baba tarafından Antalyalıdır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünden mezun olan genç yetenek, oyunculuk kariyerine 2011 yılında adım atmıştır. Sana Bir Sır Vereceğim, Aşk Yeniden, Karadayı ve Kırmızı Oda gibi önemli yapımlarda rol almış ve yeteneğiyle dikkat çekmiştir. Kardeşlerim dizisindeki performansıyla da büyük beğeni toplayan Yazgı Coşkun, 2022 Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

Kardeşlerim Asiye Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrıldı mı?

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Kardeşlerim dizisinin sosyal medya hesabını takibi bıraktığı biliniyor.

 NGM Medya ile olan sözleşmesi Ocak ayının sonunda sona erdiği için Su Burcu Yazgı Coşkun diziye veda etti. Ancak yeni projelerle ekranlara geri dönmesi bekleniyor. 

Lila Kağıt kaç lot verdi? Lila Kağıt halka arz sonuçları belli oldu mu? Lila Kağıt kaç lot verdi? Lila Kağıt halka arz sonuçları belli oldu mu?

Kardeşlerim dizisinin bu akşamki bölümü, Asiye'nin akıbetiyle ilgili büyük bir merak uyandırırken, izleyiciler Su Burcu Yazgı Coşkun'un diziden ayrılması ile hayal kırıklığı yaşadı. İzleyiciler dizideki karakterlerin teker teker öldürülüp diziden ayrılmasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Kardeşlerim dizisinin sonraki bölümleri ise merak uyandırıyor.