Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, TFF 3. Lig ekiplerinden Kütahyaspor’a 1 milyon Türk Lirası bağışta bulunarak kulübün yanında olduğunu gösterdi.

Tokat Belediyespor Sahada “Varlık” Gösteremedi
Tokat Belediyespor Sahada “Varlık” Gösteremedi
İçeriği Görüntüle

Geçtiğimiz günlerde Kütahyaspor yönetim kurulu üyeleriyle bir görüşme gerçekleştiren Erbaş, kulübün Kütahya için taşıdığı önemi vurguladı. Yapılan toplantıda şehrin en önemli değerlerinden biri olan Kütahyaspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Milletvekili Erbaş, "Kütahyaspor, Kütahyamızın ortak paydası, birleştirici gücüdür. Bu değere hep birlikte sahip çıkmalıyız" ifadelerini kullandı.20250908Aw534089Sözlerini somut bir destekle taçlandıran Ahmet Erbaş, toplantının ardından kulübün hesabına 1 milyon TL aktararak, hem sportif hem de mali anlamda güçlenmesi için önemli bir katkı sağladı. Bu destek, özellikle 3. Lig’de mücadele eden kulübün altyapı, altyapı, tesisleşme ve sportif faaliyetlerine önemli bir kaynak oluşturacak.

Kütahyaspor yönetimi ise yaptıkları açıklamada, Milletvekili Ahmet Erbaş’a şehrin sporuna gösterdiği bu duyarlılık ve destekten dolayı teşekkür ederek, bu katkının kulüpleri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Muhabir: Mustafa Işık