Haber-Foto: Mustafa Işık

Semih Tokatlı liderliğindeki Bordo-Beyazlı ekip, ikinci yarının ilk maçında evinde ağırladığı Nevşehir Belediyespor'u Muhammes Emin Özbilen'in penaltıdan attığı golle maçı 1-0 kazanmıştı.

Tokat ekibi, bugün (Perşembe) Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Plevnespor'da hafta sonu deplasmanda grubun son sırasında yer alan 23 Elazığ Futbol Kulübü'nü yenerek seri yakalamak istiyor.

TOKATLI: "İSTEĞİMİZ ARZUMUZ YERİNDE"
Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, "Her maç olduğu gibi 23 Elazığ Futbol Kulübü'nün maçına da tüm ciddiyetimizle hazırlanıyoruz. İsteğimiz arzumuz yerinde oyuncularımızı ilk başta galibiyetle başlamanın, iç sahada taraftarlarıyla bütünleşmemizi morali var tabi. O moralle de inşallah Elazığ deplasmanı zor olsa da inşallah 3 puanla dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı Min

"MÜCADELENİN EKSİK OLMAYACAĞI BİR OYUN OLACAK"
Tokatlı, "23 Elazığ Futbol Kulübü maçı mücadelenin eksik olmayacağı bir oyun olacak. Tabii biz oyunu her dakikasında topa sahip olan, topu tutmak isteyen bir takımız. Yine öyle yapacağız. Rakibe fırsat vermeden inşallah girdiğimiz pozisyonları da değerlendirip galip geleceğiz. Kolay olmayacak. Bu birinci takım, sonucu takım hiç fark etmez. Herkes artık ligde can derdine düştü. Belki Elâzığ'da kendine göre son şansları içeride kaybetmemesi lazım, kümede kalması için. Onun için zor maç olacak, kolay olmayacak ama biz inşallah bunun üstesinden de geleceğiz. Hem taktik olarak hem mental olarak biz hazırız ve gereken mücadeleyi yapacağız, inşallah." ifadelerini kullandı.Plevnespor, Elazığ'dan 3 Puanla Dönmek Istiyor (1) Min

"TRANSFERLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Tokatlı, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Transferlerimiz devam edecek edecek, en az 2-3 tane daha oyuncu olacak, görüştüklerimiz var. Takip ettiğimiz var, inşallah onlarda yakında belli olacaklar." dedi.

"AYRILAN OYUNCULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Tokatlı, takımdan ayrılan oyunculara teşekkür ederek, "Takımdan Kaleci Uğur Köprülü gitti. Daha önce Yaser, Mustafa, Anıl Arıcıoğlu gitmişti. Bu hafta da Burak Serez ayrıldı. Bu takımda başka ayrılacak oyuncumuz yoktur. Ayrılan oyuncularımıza emekleri için teşekkür ediyoruz. Buraya emekleri oldu. Biz onların gitmesini istemedik. Onlar kendileri gitmek istedi. Onu da özellikle belirtmek isterim." diye konuştu.Forvet Oyuncusu Faik Can Engin Min“PLEVNESPOR’DA ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUM”
Forvet oyuncusu Faik Can Engin, “Şu an takım olarak çok iyi çalışıyoruz, Elazığ maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Hocalarım olsun, arkadaşlarım, kardeşlerim olsun 23 Elazığ Futbol Kulübü maçından 3 puan almayı düşünüyoruz inşallah Allah’ın izniyle. çok çalışıyoruz, bunun için ortam çok güzel, zaten. Mükemmel gidiyoruz, ilk maçımızı aldık, ikinci maçımızı da arkadaşlıkla, dostlukla mücadeleyi alacağımızı düşünüyorum. Takıma geleli bir hafta oldu ama her şey mükemmel. İnsanları olsun, taraftarları olsun, tesisleri olsun, Tokat insanı olsun. Herkes burada çok iyi insanlar. Hiç kimse burada ego sahibi değil, herkes mütevazi burada. Kimsenin kalbi çapraz atmıyor burada. Geldiğim için çok sevinçliyim, burada güzel bir çıkış yakalayacağım inşallah. bu hafta da 3 puanı getireceğiz Tokat Belediye Plevnespor’umuza. Bu hafta inşallah yeni takımımda ilk golümü atmak istiyorum, onun için çok çalışıyorum. Çok düşünüyorum, çok hayal ediyorum. Allah izin verirse inşallah atacağım." ifadesine yer verdi.Sağ Bek Oyuncusu Özgür Sürer Min

“ELÂZIĞ DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”
Sağ-Bek oyuncusu Özgür Sürer, “İkinci devreye güzel başlangıç yaptık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Elâzığ deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz, tek temennimiz o. 23 Elazığ Futbol Kulübü maçında elimizden geleni yapacağız. Yine iyi mücadele ederek takımca kazanacağımızı düşünüyorum. Biliyorsunuz ilk devrede talihsiz bir sakatlık geçirdim, 2-3 hafta oynayamadım. Köprücük kemiğim kırılmıştı. İyileştik çok şükür. Yeni yeni de tekrar eski formumu yakalıyorum. Allah’ın izniyle sakatlıksız ikinci devreyi de tamamlamak istiyorum.” açıklamasında bulundu.
Plevnespor, Elazığ'dan 3 Puanla Dönmek Istiyor (2) Min