Haber: Mustafa Işık

TFF 3’üncü Lig 4’üncü grupta mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor, hafta sonu oynayacağı 23 Elazığ Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda sürdürdü. Semih Tokatlı liderliğindeki Bordo-Beyazlı ekip, ikinci yarının ilk maçında evinde ağırladığı Nevşehir Belediyespor'u Muhammes Emin Özbilen'in penaltıdan attığı golle maçı 1-0 kazanmıştı.

Tokat ekibi, bugün (Perşembe) Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Plevnespor'da hafta sonu deplasmanda grubun son sırasında yer alan 23 Elazığ Futbol Kulübü'nü yenerek seri yakalamak istiyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Tokat Belediye Plevnespor, Yakup Durmaz’ın ardından kadrosuna kattığı Faikcan Engin, idman öncesinde Tokat Hürsöz’e açıklamalarda bulundu.

“PLEVNESPOR’DA ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUM”
Forvet oyuncusu Faikcan Engin, “Şu an takım olarak çok iyi çalışıyoruz, Elazığ maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Hocalarım olsun, arkadaşlarım, kardeşlerim olsun 23 Elazığ Futbol Kulübü maçından 3 puan almayı düşünüyoruz inşallah Allah’ın izniyle. çok çalışıyoruz, bunun için ortam çok güzel, zaten. Mükemmel gidiyoruz, ilk maçımızı aldık, ikinci maçımızı da arkadaşlıkla, dostlukla mücadeleyi alacağımızı düşünüyorum. Takıma geleli bir hafta oldu ama her şey mükemmel. İnsanları olsun, taraftarları olsun, tesisleri olsun, Tokat insanı olsun. Herkes burada çok iyi insanlar. Hiç kimse burada ego sahibi değil, herkes mütevazi burada. Kimsenin kalbi çapraz atmıyor burada. Geldiğim için çok sevinçliyim, burada güzel bir çıkış yakalayacağım inşallah. bu hafta da 3 puanı getireceğiz Tokat Belediye Plevnespor’umuza. Bu hafta inşallah yeni takımımda ilk golümü atmak istiyorum, onun için çok çalışıyorum. Çok düşünüyorum, çok hayal ediyorum. Allah izin verirse inşallah atacağım.