Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u meclisteki makamında ziyaret etti. Ziyaret, üniversite ile meclis arasındaki diyaloğu güçlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Milletvekillerinden Destek
Ziyaret, geniş bir katılımla gerçekleşti. Rektör Yılmaz'a, İstanbul Milletvekili Av. Nurettin Alan ile Tokat Milletvekilleri Av. Mustafa Arslan ve Dt. Cüneyt Aldemir de eşlik ederek, Tokat'ın eğitim ve kalkınma gündemine verdikleri desteği gösterdiler.547977170 1229909492511736 1191826164743683402 NÜniversitenin Gelecek Projeleri Masaya Yatırıldı
Görüşmede, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin yürüttüğü çalışmalar ve üniversitenin geleceğine yön verecek stratejik projeler detaylı bir şekilde ele alındı. Rektör Yılmaz, üniversitenin bölgesel ve ulusal kalkınmadaki rolünü güçlendirmek amacıyla yeni iş birliklerine hazır olduklarını ifade etti.

Ankara’daki Tokatlı sağlıkçılar bir araya geldi
Ankara’daki Tokatlı sağlıkçılar bir araya geldi
İçeriği Görüntüle

"İş Birliklerine Açığız"
Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, TBMM Başkanı Kurtulmuş’a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek, "Üniversitemizin akademik, bilimsel ve altyapısal gelişimine büyük katkı sağlayacak kurumlar arası iş birliklerine her zaman açığız." mesajını verdi.

Kurtulmuş’tan Teşekkür ve Destek Mesajı
TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Yılmaz’a ve milletvekillerine teşekkür etti. Kurtulmuş, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin başarılı çalışmalarının devamını diledi ve üniversitenin gelişim sürecine her zaman destek olacaklarını belirtti.

Diyalog ve İş Birliği Vurgusu
Yapılan ziyaret, TBMM ile üniversiteler arasındaki diyaloğun önemine vurgu yaparak, karşılıklı fayda sağlayacak iş birliklerinin temellerini atmış oldu. İki taraf, bundan sonraki süreçte de istişarelerde bulunma konusunda mutabık kaldı.548356309 1229909482511737 275176983334315445 N

Muhabir: Mustafa Işık