Tokat’ın Reşadiye ilçesi, bu yıl ilk kez düzenlenen “Reşadiye Termal Turizm Şenliği” ile adeta bir festival havasına büründü. Reşadiye Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği etkinlik, ilçe halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla büyük bir coşkuya sahne oldu.
Şenliğin en dikkat çeken bölümü ise ünlü sanatçıların sahne aldığı büyük konser oldu. Sanatçılar, söyledikleri şarkılar ve sahne performanslarıyla Reşadiyelilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konser boyunca vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla şarkılara eşlik ederek meydanı adeta bir sevgi ve coşku alanına dönüştürdü.
Başkan Ünal’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı
Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şenliğin sadece bir eğlence değil, aynı zamanda birlik ve beraberlik ruhunun da güçlenmesine vesile olduğunu ifade etti. Başkan Ünal, “Şehrimizin kalbinde sadece bir konser değil; birlik, beraberlik ve umut dolu duygular da yükseldi. Termal Turizm Şenliğimiz, hem ilçemizin markası Termal Otelimizi ve kaplıca suyunu tüm dünyaya tanıtmak hem de siz değerli hemşehrilerimizle buluşmak için bir vesile oldu. Bu coşkulu akşamda gösterdiğiniz yoğun ilgi gücümüze güç kattı.” dedi.
“Kültür ve Sanatla Büyüyen Bir Reşadiye”
Sanat ve kültürün bir kentin gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurgulayan Başkan Ünal, “Hep birlikte bir kez daha gördük ki; kültürle, sanatla, müzikle büyüyen bir şehir geleceğe daha emin adımlarla yürür. Bu organizasyonun ortaya çıkmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, katılım sağlayan vatandaşlarımıza, sahnede bizlere muhteşem anlar yaşatan sanatçılarımıza ve etkinliğimizi canlı yayınla dünyaya aktaran Ekin TV’ye teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Reşadiye’nin Hedefi Termal Turizmde Marka İlçe
Reşadiye’nin sahip olduğu doğal kaynakları, termal suyu ve tarihi değerleri ön plana çıkarmak istediklerini belirten Ünal, “Şehrimiz için üretmeye, birlikte eğlenmeye ve her alanda daha da ileriye gitmeye devam edeceğiz. Termal turizm alanında Reşadiye’yi bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Birlikte daha güzel günlere ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.






