(Haber-Fotoğraf: Fatih Kılıç)

Tokat’ın doğal güzelliklerini, yeşilini, yaylalarını, mesire alanlarını barındıran Topçam’da yürüyüş yapıldı, çevre temizliği ile doğaya sevgi, saygı mesajı verildi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Hayri Korkmaz, Tokat Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Cengiz Teker, Temizlik İşleri Müdürü Davut Doğan, Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Nizamettin Gündoğdu, Topçam’daki etkinliğin öncü isimleri oldular.

TOKİ’den 500 Bin Sosyal Konut için Kura Tarihleri Açıklandı
TOKİ’den 500 Bin Sosyal Konut için Kura Tarihleri Açıklandı
İçeriği Görüntüle

200 VATANDAŞ KATILDI

Saat 12.00 sularında Tokat Merkez’den Cumhuriyet Meydanı ve Hıdırlık Sosyal Tesislerinin önünden 3 otobüs kaldırıldı. Özel araçlarıyla birlikte Topçam Çamdere mevkiine gelenlerin sayısı 200’ü aştı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve HİS Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Nizamettin Gündoğdu, katılımlar için teşekkürlerini bildirdiler ve güzel bir günün kendilerini beklediğini beyan ettiler.

Stockholm'den Topçam'a Plogging Aktivitesi

Plogging Aktivitesi Stockholm'de doğan bir etkinlik. 100’den fazla ülkede kabul gören; koşarak ve hafif tempo yürüyüş ile çöp toplama etkinliği olarak adlandırılan Plogging Aktivitesi bu kez Tokat’ta Topçam Yaylasında gerçekleştirilmiş oldu.

GAZETECİ FATİH KILIÇ’IN GEZİ NOTLARI

Topçam’daki doğa yürüyüşüne Tokat Hürsöz Gazetesi Sahibi İhsan Uluözlü ile birlikte katılan gazeteci Fatih Kılıç, gezi için sosyal mecrasında notları ve fotoğrafları paylaştı.

Günün paylaşımı şöyle oldu:

TOPÇAM’DA DOĞAL GÜZELLİKLERİN ARASINDA SAĞLIKLI BİR GÜN

* Günün kazanımı spor, sağlık, sıhhat, hoş sohbet, muhabbet.

* Günün kazananı doğaseverler, sporseverler, piknik severler. Gönlü zengin, güzel insanlar…

* Tokat Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün, Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu işbirliği ile tertip ettiği TOPÇAM DOĞA YÜRÜYÜŞÜ tamamlandı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim Hayri Korkmaz, Gençlik ve Spor Müdürü Cengiz Teker, Temizlik İşleri Müdürü Davut Doğan, Herkes İçin Spor Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Nizamettin Gündoğdu, Topçam’da doğa yürüyüşüne gelen Tokatlılarla güzel bir gün yaşandı.

* Böylesi güzel bir günden geriye spor, sağlık sıhhat, hoş sohbet ve muhabbet oldu. İlin idarecilerinin halk adamlığını sergilediği, herkesle sohbet ettiği anlar eşliğinde Topçam’da eşsiz yaylaları, yeşilliklerin arasında tamı tamamına 9 km. mesafe yüründü. Eşsiz fotoğraflar, anılar çıktı.

* Böylesi güzel bir günü yaşatanlara teşekkür edildi.

Topçam2Topçam4Topçam9

Muhabir: Fatih Kılıç