Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Tokat Şubesi, üyelerini kaynaştırmak ve yeni sezon öncesi moral depolamak amacıyla özel bir yaz etkinliği düzenledi. Tokat spor camiasını bir araya getiren buluşma, yeşilin ve doğanın eşsiz atmosferinde gerçekleşti.

Tokatlı Kız Çocukları Türkiye Şampiyonası’na Damga Vurdu
Tokatlı Kız Çocukları Türkiye Şampiyonası’na Damga Vurdu
İçeriği Görüntüle

Spor Camiasından Yeni İş Yeri Açılışına Tam Destek
Buluşmanın adresi, Tokat spor camiasının yakından tanıdığı başarılı hakemler Murat Akbaş, Sebahattin Afacan ve Sezgin Uyar'ın Pazar ilçesinde ortaklaşa hayata geçirdiği Asel Ballıca Bungalov Kır Bahçesi oldu. Yeni hizmete giren mekanda gerçekleşen organizasyonda dernek üyeleri, meslektaşlarının bu mutlu gününde yanlarında olarak hem yeni iş yerlerinin heyecanını paylaştı hem de dayanışma örneği sergiledi.Whatsapp Image 2026 07 25 At 15.20.20Müzik, İkramlar ve Neşeli Sohbetler
Açık havada düzenlenen organizasyonda hakemler ve gözlemciler, lezzetli ikramlar ve canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Müsabakaların stresinden uzaklaşan dernek üyeleri, bol neşeli sohbetlerle unutulmaz bir gün yaşadı.

TFFHGD Tokat Şubesi'nden Teşekkür ve Tebrik Mesajı
Etkinliğin ardından TFFHGD Tokat Şubesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada, birlik ve beraberlik vurgusu öne çıktı. Paylaşımda, "TFFHGD Tokat Şubesi olarak yaz etkinliğimizde buluştuk. Dernek üyelerimizle bir araya geldiğimiz 'Yaz Etkinliğinde Buluşuyoruz' programımızda ikramlar eşliğinde, müzikli ve bol neşeli sohbetlerle güzel bir gün geçirdik. Etkinliğimize ev sahipliği yapan ve aynı zamanda yeni hizmete giren Asel Ballıca Bungalov Kır Bahçesi'nin işletmecisi üyelerimizi tebrik ediyor, yeni iş yerlerinin kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
Whatsapp Image 2026 07 25 At 15.20.30

Muhabir: Mustafa Işık