Tokat Belediyesi, 2026 FIFA Dünya Kupası coşkusunu tüm şehirle birlikte yaşamak adına anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. A Milli Futbol Takımımızın turnuva yolundaki en kritik mücadelelerinden biri olan Avustralya karşılaşması, Tokat’ta kurulacak dev ekrandan canlı olarak yayınlanacak. Şehrin merkezindeki buluşma noktası, ay-yıldızlı ekibe destek olmak isteyen binlerce Tokatlıyı tek yürek haline getirecek.
Sabahın İlk Işıklarında Milli Takım İçin Buluşulacak
Dünya Kupası yolculuğunda büyük önem taşıyan bu zorlu müsabaka, 14 Haziran Pazar günü sabah saat 07.00’de başlayacak. Erken saatte oynanacak karşılaşma için Hıdırlık Etkinlik Alanı’nda dev ekran hazırlıklarını tamamlayan Tokat Belediyesi, alana gelen vatandaşları güzel bir sürprizle karşılayacak. Erken saatlerdeki maçı takip etmek için alanı dolduracak olan sporseverlere, Tokat Belediyesi tarafından içinizi ısıtacak sıcak çorba ikramı yapılacak. Coşkunun ve birlikteliğin üst seviyede olacağı bu organizasyonda, Tokatlılar milli heyecanı sabahın ilk ışıklarında hep birlikte paylaşacak.
Başkan Yazıcıoğlu’ndan Tokat Halkına Birlik Çağrısı
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, tüm şehri ay-yıldızlı bayraklarla Hıdırlık Etkinlik Alanı’na davet etti. Türk milletinin en büyük gücünün birlik ve beraberlik ruhu olduğunu vurgulayan Başkan Yazıcıoğlu, milli formayı taşıyan futbolcular sahaya çıktığında 85 milyonun yüreğinin aynı heyecanla çarptığını ifade etti. "Bizim Çocuklar"ın Dünya Kupası yolunda sahada bayrağımızı en güzel şekilde temsil edeceğine inancının tam olduğunu belirten Yazıcıoğlu, tüm hemşehrilerini bayraklarıyla, dualarıyla ve coşkularıyla Tokat’tan güçlü bir destek vermeye ve bu tarihi ana ortak olmaya çağırdı.



