2026-2027 sezonunda Nesine 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan ve Tokat Belediyespor'un rakipleri arasında yer alan Karabük İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-mavili ekipte çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Kulüp Başkanı Adem Aydım da takımını yalnız bırakmadı. Karabük İdman Yurdu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Başkan Adem Aydım'ın sabah gerçekleştirilen antrenmanı yerinde takip ettiği belirtildi.
Kamp Çalışmalarına Yakın İlgi
Paylaşımda, birinci etap kamp dönemi boyunca Metin Türker Tesisleri'nde takımla birlikte yoğun mesai harcayan Başkan Adem Aydım'ın, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek yeni sezon öncesindeki hazırlıkları yakından izlediği ifade edildi. Kulüp yönetiminin sezon öncesi çalışmalara verdiği önemin altı çizilirken, Başkan Aydım'ın teknik ekibe ve futbolculara başarı dileklerini ilettiği aktarıldı.
Hedef Sezona Güçlü Başlangıç
Karabük İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarını Metin Türker Tesisleri'nde sürdürürken, teknik heyet oyuncuların fiziksel ve taktiksel gelişimine yönelik programını uygulamaya devam ediyor. Tokat Belediyespor'un da mücadele edeceği Nesine 3. Lig 1. Grup'ta yer alacak Karabük temsilcisi, kamp sürecini en verimli şekilde tamamlayarak sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.





