Küçük yaşlarda çalışma hayatına atılan stajyer ve çırakların emeklilik haklarının güvence altına alınması ve engellerin kaldırılması için yetkililere seslenen mağdurlar, uzun zamandır bekledikleri müjdeye umutla yaklaşıyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu önemli buluşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak, staj ve çıraklık mağdurlarının sesine kulak vermekten ve çözüm için çaba harcamaktan geri durmayacaklarını belirtti. 

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı Murat bal ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, "Bugün Federasyonumuz ve dernek başkanlarımızla birlikte CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'i ziyaret ederek hem mağdur kardeşlerimizin selamını ilettik. Hem de davamız adına kendisine taleplerimizi ilettik. Nazik kabulu ve misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sayın Özgür Özel'e davamızı her yerde yürekten dile getirdiği için Fahri Federasyon Üyeliği beratimizi takdim ettik ve kendisi bizzat bunu gururla duvara astı. Ayrıca Tema Vakfı'na Özgür Özel adına ağaç bağışında bulunuldu" dedi.

Yapı Kredi Bankası satıldı mı, satılıyor mu? Yapı Kredi Bankası satıldı mı, satılıyor mu?

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu da CHP Genel Başkanı'na teşekkürlerini iletti. Federasyonun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Özgür Özel'in davalarını cesaretle dile getirmesi ve kabulü için teşekkür edildi. Ayrıca, Özel'in adına Tema Vakfı'na ağaç bağışında bulunulduğu da belirtildi.

Geçtiğimiz ay İzmir'de staj ve çıraklık mağdurlarıyla bir araya gelen Özgür Özel, seçim sonrasında çalıştay yapılacağı sözünü vermişti. Bu buluşma, mağdurların seslerini duyurmak ve çözüm için adımlar atmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.