15 Temmuz gecesi, vicdansız, acımasız hain darbecilerin, sözüm ona "yurtta sulh Konseyi" adıylataya çıkan, devleti ele geçirip darbe yapmaya kalkışan, hak'kın ve halk'ın iradesi karşısında başaramayan ve adına FETÖ terör örgütü dediğimiz oluşumun paydaş, yandaş, yoldaş ve omurgasını oluşturan veya kripto diye tabir edilenlerin var olması ve halen hanemize ihanet etmek için fırsat kollamalarına da müsade etmeyelim.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıldönümünde, direnen, şehit olan kardeşlerimizi minnet, şükran, rahmet ve saygıyla anıyorum.

Diğer bir konu da

Ulusları ulus yapan ve değerlerin başında gelen ülkü birliğidir.

Bu nedenle her ulusun bir milli ideolojisi, bir milli ülküsü vardır.

Uluslar,tak tarihlerinin zaferlerini, mutlu günlerini birlikte coşkuyla kutlayarak, onları ulus yapan milli tarihlerini, milli ülkülerini yaşatmaya çalışırlar.

Milli Bayramlar bunun için vardır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin de 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim ile milli tarihimizin en önemli günlerini simgeleyen, emperyalizme karşı Türk Milleti'nin verdiği bağımsızlık mücadelesini yaşattığı milli bayramları vardır.

Bu yüzden de, tam bağımsız, laik Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı sürdürülen, karşı hareketin en önemli hedeflerinden biri milli bayramlarımız olmuştur.

Önümüzde 30 Ağustos Zafer Bayramı var.

Umarım bu yıl 97'ncisini kutlayacağımız bu en büyük bayramımızı, Türk Milletinin şanlı geçmişine ve aziz şehitlerimizin hatırasına yakışır coşku ve kalabalıklarla kutlarız.

Tabii ki dini bayramlarımızı da aynı coşku ile kutlayacağız.