Ece Seçkin'den yepyeni bir başlangıç Ece Seçkin'den yepyeni bir başlangıç

Sosyal medyada ve arama motorlarında sıkça aratılan isimler arasında olan Meral Güven hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Meral Güven kimdir, kaç yaşında nereli? Astrolog Meral Güven neden gündemde? İşte detaylar...

Astrolog Meral Güven neden gündemde?

İnsanlarla ilgili gizli sırlara erişebildiğini ve fal bakma yeteneğine sahip olduğunu belirten, 12 yaşından sonra kendi özel yeteneklerini keşfettiğini  söyleyen Meral Güven son dönemde Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına yönelik tahminleri ve açıklamaları ile soyal medyada eleştiri konusu oldu.  Ligde 5 puanla Fenerbahçe'nin önünde olan Galatasaray şu anda şampiyonluğa yakın olsada Güven’in ısrarla Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylemesi dikkatleri üzerine çekti.  Güven Cumhurbaşkanı adaylarından birinin başına gelebilecek kötü bir olayı hissettiğini iddia etmesiylede  gündeme gelmişti. 

Yaratıcının vermiş olduğu özel yetenekler! 

Özel yeteneğinin farkında olduğunu ve insanlara yardımcı olmaya çalıştığını belirten Güven kendisine yönelik yapılan eleştirilere, "Gelecek ve gaiple ilgili bir şeyler bildiğimi iddia etmiyorum; bunu Allah’tan başka hiç kimsenin bilmeyeceğine inanıyorum. Yaratıcının vermiş olduğu yetenekleri daha iyi şartlarda insanlarla paylaşmaya çalışıyorum." Şeklinde cevap vermişti. 

Meral Güven kaç yaşında? Nereli? 

Meral Güven, 5 Nisan 1984'te Kayseri'de doğdu.  Mutlak gerçeği yalnızca Allah'ın bilebileceğine inandığını söyleyen Güven, 12 yaşından itibaren fal bakabilme yeteneğine sahip olduğunu insanlara yol göstermek için çalışmalar yaptığını söylüyor.