-Saygıdeğer hemşehrilerim ve okuyucularım.

-Bu sütunlarda yirmi iki yıla ulaşan sürede değişik konularda sizlerle duygu ve düşüncelerimizi paylaştık. Hiçbir karşılık beklemeden kamu, yararı için. Şehrimiz , ülkemiz için.

-Yazdıklarımın tamamına noktasına, virgülüne dokunmadan aynı imzamı atıyorum. Bununla da gurur duyuyorum.

-Bana bu imkanı veren değerli gazetemiz sahiplerine de sonsuz teşekkürler.

-Yazılarımda sık sık siyaseti sevmediğimi, kırk yılı geçkin süre belediyede siyasilerle çalışmış olmama rağmen belirtmiştim. (Bel. Meclis üyeliği hariç).

-Şimdi şartlar çok değişmiştir ülkemizin durumu, sorumluluk almayı adeta görev haline getirmiştir.

-Meral Akşener hanımefendinin genel Başkanlığında kurulan iyi partinin tüzüğü, söylemleri kafamızdaki yüreğimizdeki arzulananları karşılamıştır.

-Bu düşüncelerle, değerli il başkanımız sayın Mustafa Afşin Unverdi ve değerli kardeşimiz Sayın Ömer Sağol beyefendinin görev alma yönündeki tekliflerini büyük bir memnuniyetle kabul ettim. Hayatımın son döneminde benim gibi düşünen ülkemizle ilgili yaklaşımlarını aynen benimsediğim iyi partime; elli yıla yakın sürelik birikimlerimle katıldığım içinde kendimi çok mutlu hissediyorum. Huzur duyuyorum.

-İlk toplantımızdaki, her düşünce ve görüşteki değişik siyasi oluşumlarda bulunmuş çok değerli arkadaşlarımızı, iyi parti çatısı altında bir ve beraber görmenin de güzelliğini yaşadım.

-Saygı değer okuyucularımla güzel gelişmeleri paylaşmak istedim.

-Bana bu değerli imkanı sağlayan İl Başkanımız Sayın Mustafa Afşin Ünverdi'ye sonsuz teşekkürler.

-Yaşanmakta olan bütün olumsuzluklara rağmen, güzel ülkemiz çok iyi olacak. Cenab-ı Allah'ın izniyle.

Saygı ve sevgilerimle.