Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı hakkında araştırma yapılıyor ve akıbeti merak ediliyor. Peki, Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı kimdir, kaç yaşında, nereli, öld m, neden öldü? İşte detaylar...

Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı kimdir, neden öldü?

Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı, 2022 yılında Sarallar Operasyonu çerçevesinde tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti. Karlı, "Birden fazla kişi ile birlikte yağma", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" ve "cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kalma" suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. Ancak, 57 yaşındaki Cengiz Karlı'nın sağlık durumu, cezaevi koşullarında ciddi şekilde bozuldu. 2023 yılının Ocak ayında Tokat Cezaevi'nde geçirdiği bir kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Cengiz Karlı'nın ölümü, eşi Elif Karlı ve çocukları için büyük bir travma oldu.

Cengiz Karlı nasıl öldü?

Cengiz Karlı, aynı zamanda bypass ameliyatı geçirmiş ve kalp ile böbrek yetersizliği gibi sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Duruşmalarda sağlık durumuna vurgu yaparak, ilaçlarını düzenli alamadığını ve risk altında olduğunu belirtmişti. Ancak, cezaevi koşullarının sağlık durumunu daha da kötüleştirdiği görülmüştü.

Düzce'de balık tezgahları denetlendi  Düzce'de balık tezgahları denetlendi 

Elif Karlı, Cengiz Karlı ne zaman evlendi, çocukları var mıydı?

Elif Karlı, 1993 yılında Cengiz Karlı ile evlenmiş ve bir kızı ile bir oğlu bulunmaktadır. Ancak, Cengiz Karlı'nın biyografisi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Cengiz Karlı'nın ölümü, hem sanat camiasını hem de sevenlerini derinden üzmüş ve Elif Karlı'nın hayatını derinden etkilemiştir. Bu olay, aynı zamanda cezaevlerindeki sağlık koşullarının ve tutukluların insan haklarına uygun muamelelerinin önemini bir kez daha gündeme getirmiştir.