-Geçen gün TVlerde alt yazı geçiyor “ Esnaf Sanatkarlar Konfederasyon Başkanı Bendevi PALANDÖKEN açıklama yapmış. “ Gezi Parkı olaylarında esnaf zararlar görmüştür”

— Doğrudur birkaç esnaf zarara uğramıştır.

— Ülkenin dört bir yanında siftahsız işyerini kapatan, zarar eden, marketlerle boğuşamayan esnaf işi terk etmekte zarar üstüne zarara uğramaktadır.

-Orta direk diye bilinen küçük esnaf ve sanatkarımız hergün biraz daha ezilirken. Sayın Palandöken ne işle meşguller acaba.

-Bakın AB ülkeleri içerisinde en çok market inşaatına izin veren ülke Türkiye diye açıklanıyor.

-Tokat’ımızda icralık duruma düşenlerin sayısı 37 bin olarak açıklanıyor. Bankalar faiz sistemleriyle esnafı eziyor.

-Esnaf ve sanatkarlar hergün biraz daha limon gibi sıkılmaya devam ederken esnaf Başkanının Anadolu’da perişan edilen esnaf yerine, hükümete biraz daha yaranmak için gezi parkını dillendirmesi neyi kimi temsil ettiğinin açık ifadesidir.

-Birde akil insan sıfatına sokulduya değmeyin havalarına .

Akil insan akla gelince şu 63lükler vardıya. Onları bir araya toplasalar ve sorsalar. “ Kuzey Kürdistan neresidir” “Batı Kürdistan” neresidir.

—Kanlı terör örgütünün Kandil’deki elebaşları, Karayılan, Bayık vs. Ankara’ya gelip siyasete girsinler mi diye. Sorular sorulsa cevapları istense; belki içlerindeki vatan ve Cumhuriyet düşmanları kolayca tarif ederler ve evette derler. Ama içlerinde suallerden bile yüzleri kızarıp utanıp cevap hal bulamayanda çıkar. Bendevi Palandöken bunların hangisine girer bilinmez.

-Ülkenin AVM cenneti yapılıp esnaf ve Sanatkarların yok oluşunu sadece seyreden, bir esnaf ve sanatkarın yok oluşunu sadece seyreden, bir esnaf başkanın eşi dünyada yoktur. Benim güzel esnaf kardeşlerimde koşa koşa gider böyle bir adamı esnaf başkanı seçerler.

-Bizi tamamen bitirsin diye.

-“Ergenekonun lideri Rıfat Hisarcıklıoğlu” diye.

-Bu tertip unutuldu sanılmasın. Sayın Hisarcıklıoğlu’da kendisine yapılan iftireyı unutmamıştır.

-Bu iftiracı ve tertipçilerin hiç yüzleri kızarmadan Sayın Hisarcıklıoğlu’nun yüzüne nasıl bakarlar merak ediyorum.

Sevgi ve Saygılarımla