(Haber-Foto: Mustafa Işık)

26 Ağustos 2021 tarihinde Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi’nin Tokat’ta kurmayları seçim çalışmalarına devam ediyor. İl Yönetimi ve Milletvekili adayları saha çalışmalarında partisinin yol haritasını ve kendilerine destek istiyorlar. Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Sefa İpekli, il binasında seçim çalışmalarını değerlendirdiği açıklamasında sığınmacıların ve göçmenlerin gönderilmemesi durumunda ülkemize büyük sıkıntılar yaşatacaklarını belirtti. Başkan İpekçi, Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı partilerle buluşturmak için girişimlerinin olduğunu ifade etti.

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı İpekli, “İl genelinde halka buluşuyoruz, genellikle esnaf ziyaretleri, gençlerle buluşmalar. Herkese ulaşmaya çalışıyoruz ve sahadayız. Sosyal medya sayfalarını yoğunlukla kullanıyoruz. Genellikle insanlarla sohbet ediyoruz. Onlara derdimizi, meramımızı, ne yapmak istediğimizi anlatıyoruz. Sayın vekillerimiz getiriyorlar. Ziyaretlerimiz esnasında partimize sempati beslendiğini görüyorum. Bizi tanıdıkça sevdiklerini görüyoruz. Anlatıyoruz, derdimizi neye hizmet ettiğimizi, ne için çalıştığımızı, bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne anlatıyoruz. Bölünmemesi gerektiğini. Bize de sevgi artıyor, tanıdıkça seviyorlar. Genç bir partiyiz ve yeni tanınıyoruz.” dedi.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SİNAN OĞAN VE GENEL BAŞKANIMIZ ÜMİT ÖZDAĞ’I PARTİLERLE BULUŞTURMAK İÇİN GİRİŞİMLERİMİZ OLUYOR”

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Sefa İpekli, “çalışmalarımız ilimizde devam ediyor. Bir yandan da Cumhurbaşkanı Adayımız Sinan Oğan ve Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ı partilerle buluşturmak için girişimlerimiz oluyor. Takdir edersiniz ki çok yoğun bir tempoda ilerliyor. Onların programları da çok ağır, çünkü medyada bir ambargo yiyoruz, farkındasınızdır. Medyada çok görünmüyoruz, gösterilmiyoruz. Sosyal medyada bir kitlemiz var ama onlar da halkın içindeler. Fırsat bulurlarsa gelecekler inşallah. Onun için uğraşıyoruz. Hazine desteğimiz yok. Biraz maddi açıdan problemler yaşıyoruz. Onun için inşallah getirmeye çalışıyoruz. Getireceğiz inşallah. Şu an için kesin bir şey söyleyemiyoruz ama.” diye konuştu.

“İLERLEYEN SÜREÇTE BİZE NE PROBLEMLER AÇACAĞINI BİZ ŞU AN GÖRÜYORUZ”

Başkan İpekli, “Sığınmacıların ve göçmenlerin gönderilmesi, zaten farklı bir şeyde olsaydık burada bulunmazdık. Bunu istiyoruz biz de. Sığınmacılar ve göçmenler, bunlar ilerleyen süreçte bize ne problemler açacağını biz şu an görüyoruz. Çünkü hızlı yürüyorlar. Bir Türk vatandaşından daha fazla doğurganlıkları var. Buralarda vatandaşlık veriliyor. Belki on yıla da kalmayabilir, bu adamlar bir siyasi parti kursalar 13 milyondan zaten direk meclisteler. 13 milyon küçük bir rakam değil, çok yüksek bir rakam. Ve gelen kişilerin ülkemizin aşılama politikalarıyla farklı farklı farklı hastalıklar çıkıyor, görüyorsunuzdur. Benim yeğenim suçiçeği geçirmişti, hastaneye götürdüm. Doktor bana dedi ki, ‘10 ilk defa suçiçeği hastalığını görüyorum.’ dedi. Okulunda sığınmacı var mı? diye sordu. Böyle problemlerimiz var. Göndereceğiz inşallah.” dedi.