Haber: Mustafa Işık

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi olan Milletvekili Yücel Bulut ile birlikte, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu'nu ziyaret ettiler. Ziyarette, Tokat'ta gerçekleştirilecek ve şehri değiştirecek projelere dair bilgiler, Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu'na sunuldu.

Eğitim-Sen Tokat Şube Başkanı Ercan Özel: “Laiklik ve Bilim Karşıtı Yeni Müfredatı Reddediyoruz” Eğitim-Sen Tokat Şube Başkanı Ercan Özel: “Laiklik ve Bilim Karşıtı Yeni Müfredatı Reddediyoruz”

Gerçekleştirilen görüşmede, Yazıcıoğlu ve Bulut, Tokat'ın kalkınması ve gelişmesi için hayata geçirilecek projeler hakkında detaylı bilgiler aktardılar. Bakan Yardımcısı Hatipoğlu da projelerle ilgili ilgi ve desteklerini dile getirerek, Tokat'ın gelişmesine katkı sağlayacak her türlü çalışmaya açık olduklarını ifade etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Yazıcıoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi, Milletvekilimiz Sayın Yücel Bulut ile birlikte, değerli Bakan Yardımcımız Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu'nu ziyaret ettik. Bakan Yardımcımıza, Tokat'ımızda gerçekleştireceğimiz, değişimi başlatacağımız projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.