- Adına çözüm süreci denilen, parçalanmanın temel taşlarını yerleştiren süreçte; Bebek katilinin talepleri Sayın Başbakan tarafından derhal karşılanmıştır. Talep gereği 63 kişi Akıllı adamlar olarak nitelendirilmiş, Dolmabahçede dersleride verilerek görevleri tevdi edilmiştir.

- İstek bebek katilinden; Karşılığı hükümetten gelmiştir.

- Akil insanlar denenler arasında yandaşlar, Cumhuriyet ve devlet düşmanları eskinin kominist bozuntularıda yer almıştır.

- Ergenekon, Balyoz davaları öncesinde belli gurup tarafından piyasaya sürülen taraf gazetesininde beş yazarınında listede yer aldığı görülmektedir.

- Bu gazete misyon gereği Ergenekon ve Balyoz davalarının temelini kurmuştur. Belgeler, bilgiler her nasılsa savcılardan önce bu malüm gazeteye aktarılmıştır. Her türlü yalan, düzmece, iftira rahatça atılabilmiş TSK adeta taarruza uğratılmıştır. Bu başarının karşılığı ancak akil sıfatına sokularak karşılanabilir ve gelecektede bazı makam ve mevkiler lütfedilecektir.

- Listede hiç yer almaması gereken topluma mal olmuş insanlarda var. Öyle anlaşiliyorki yanıltılmışlar.

- Ülkelerimizin bölgelerine görevlendirilen akıl arayan insanlar şehrimizede geleceklerdir.

- Bunlara en yakın, değerli basın mensupları olacaktır.

- Bazı sorularıda sorup cevaplarını almak isteyeceklerdir.

- “Bebek katili anayasamızdan Türk ve Türklükle ilgili ibarelerin çıkarılmasını istiyor. Sizin düşünceniz nedir”i “PKK’nın ABD’nin ve AB’nin desteklediği ülkemizi bölmeyi amaçlamış bir terör örgütü olup olmadığı” SORULMALI.

- “Kürdistan devletinin gelecekte nerelerde kurulacağına dair ABD tarafından çizilmiş haritada ülkemizden nereler uygun görülmüştür” sorulmalı.

- “Otuz beşbin kişinin ölümünden sorumlu bebek katiline vahiymi geldide; hiçbir karşılık beklemeden silahları bırakın çağrısı yapılıyor” karşılığı açıklandı mı? sorulmalı.

- “Bebek katilinin mektuplarının içeriğinden haberleri varmıdır.

- “Anadilde eğitim, Eyalet sistemi, Başkanlık sistemi, yerel yönetimlere bölgesel muhtariyeti kimin istediğini lütfen sorun ve cevaplarını alınız. Verecekleri cevaplar sizleri gerçekten tatmin ediyorsa, dinlemekte belki nezaket gereğidir.

- Beklediğiniz cevapları alamıyor iseniz hikaye dinlenecektir.

- Vatan sever yerel medyamız bu oyunlara asla fırsat vermez.

- Bu hükümetle, bebek katili arısında yapılan müzakerenin sonucu durumdur. Hükümetin 327 milletvekili, il, ilçe belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri vardır. Dahada önemlisi pazarlamacı yüzlerce TV kanalı ve gazeteleride ortada dururken.

- Dediğim dedik, ben ne dersem odur. Ağzımdan çıman kanundur uygulamaları varken.

- Ateşin içine çekilmiş 63 biçareye acımak gerek.

- Bebek katiline verilen değerin basamağı olduklarının en azından bazıları farkında olacaktır.

- Kullanmak aklı başında insanlara hiç yakışmayan durumdur.

- Altan Tan “Bu maç bitmez” diyor. Neyin maçıdır bu.

- Artık vatanını seven herkes, PKK eli kanlı bir maşadır. Bu maşa kırılmış yok edilmişken, Tekrar diriltenleri, PKK’nın üstünde görünen kısmı olduğunu; maşayı tutan elleri gizli amaçlarını çok iyi anlayabilmektedir.

- Sayın Yetkililer Sayın Kılıçtaroğlu ile Bahçeli’ye laf yetiştireceğine, Bebek katilinin mektuplarında ki hain planlarada lütfen bir cevap verseya. Suskunluk kabule işarettir. Kabullenmektir. Pembe gözlüklerin çıkarılması gerekir.

- Geçici bir koltuk sevdası için bunlarda asla sineye çekilmez. Çekenlere afiyet olsun.

- Sevgi ve saygılarımla.