TFF 3. Lig 4. Grup’ta ligin ikinci yarısında 19. Hafta maçları bu hafta sonu 10 Şubat ve 11 Şubat 2024 tarihlerinde oynanacak. Tokat temsilcisi Tokat Belediye Plevnespor, 19. Haftada Antalya Alanya deplasmanında olacak. Geçen hafta Tokat’ta Muş 1984 Muşspor ekibi karşısında iki kez öne geçmesine rağmen 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılan Tokat Belediye Plevnespor’da kaçan 2 puanın üzüntüsü yaşanırken, 19. Haftada karşılaşılacak Armoni Alanya Kestelspor maçından galibiyet hedefi var.

Tokat Belediye Plevnespor Kadrosu

            Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, futbolcular Faikcan Engin, Burak Evren, Batuhan Yılmaz, Abdülkadir Sönmez ve Berk Kal, Armoni Alanya Kestelspor maçı öncesi açıklamalarda bulundular.

19. hafta öncesi Tokat Belediye Plevnespor 17 maçta 23 puanla 7. Sırada, Armoni Alanya Kestelspor ise 17 maçta 30 puanla 3. Sırada bulunuyor. Peki Teknik Adam ve futbolcular maç için neler söylediler? İşte o açıklamalar:

GOLCÜ FAİKCAN’IN AÇIKLAMASI:

“ÜZERİMDE KARA BULUTLAR VAR”

            Tokat Belediye Plevnespor’un ligin ikinci yarısında transfer ettiği Faikcan Engin, takımın gol umudu olarak sahaya sürülüyor. Hafta sonu Antalya Alanya deplasmanından oynanacak Armoni Alanya Kestelspor – Tokat Belediye Plevnespor maçı için takımının golcü futbolcusu Faikcan Engin şunları söyledi:

“Tokat Belediye Plevnespor takımına geldiğimden beri üstümde karabulutlar var. Ben de anlamıyorum! Herhalde Tokat’ta nazara geldim, öyle bir şeyler oldu bana. İnşallah bu şansızlığımı acilen düzelteceğim. Bu şansızlığı düzeltmek için bundan sonra daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Zeminin bozuk olmasından dolayı topu kontrol edeyim derken kontrol edemedim, top zıpladı önümden gitti. Ama bunun bir bahanesi yok, olmaz, olmamalı da bana göre. Bu maçta bu oyunu çevirmemiz gerekiyordu, bu fırsatları iyi kullanmalıydık ama olmadı. Bundan sonraki maçlarda daha iyi oynayıp maçlardan galibiyetler alarak ayrılacağımıza inanıyorum. İnşallah Muş 1984 Muşspor maçının telafisini çok çalışarak Alanya Kestelspor maçında telafi edeceğimize inanıyorum. İnşallah Tokat Belediye Plevnespor takımı olarak Alanya deplasmanından galibiyetle döneriz.”

Girişimcilikte marka değeri yükseliyor Girişimcilikte marka değeri yükseliyor

MUŞ MAÇININ YILDIZI BURAK EVREN HEDEF 3 PUAN DEDİ

Tokat Belediye Plevnespor takımının başarılı futbolcusu Burak Evren, Muş 1984 Muşspor maçında takımın 2 golüne de imzasını atmıştı. Bu moralle hafta sonu Armoni Alanya Kestelspor maçına hazırlanıyor. Zorlu maç öncesi taraftara gol sözü veren açıklamaları şöyle oldu:

“Muş 1984 Muşspor karşısında sahada çok iyi mücadele ettik. Oyun anlamandı rakibimiz karşısında çok üstündük. Muş takımı bu ligin en çok para harcayan takımı ama nasip olmadı kazanamadık. İnşallah bu hafta Alanya maçında telafi edeceğiz. Bu hafta Allah’ın izni ile deplasmandan 3 puanla döneceğiz. Allah nasip ederse taraftarlara gol sözü veriyorum, gol atıp benim golümle 3 puan alırsak daha sevinçli olacağım. Bu maçta en az 1 gol atıp galibiyeti getirmek en büyük hedefim. Bu maçta şunu da belirteyim maçta golü kimin attığı önemli değil önemli olan zorlu deplasmanda 3 puan alıp dönmektir.”

ABDÜLKADİR SÖNMEZ: “BİZ FUTBOLCULAR KAÇAN 3 PUANA YANIYORUZ”

Tokat Belediye Plevnespor takımının orta sahasının kahramanı Abdulkadir Sönmez, Armoni Alanya Kestelspor maçı için şunları söyledi:

“Muş 1984 Muşspor maçında farklı bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Maçta skoru ve oyunu açabilirdik de. Özellikle maçta ilk yarıdaki futbolumuzun karşılığında skoru açmalıydık. Maçın 2. yarısında yediğimiz goller bizim açımızdan talihsizlik oldu bana göre. Maçtan galibiyetle ayrılmadığımız için takım olarak üzgünüz. Önümüzdeki Alanya maçında bunu telafi etmek istiyoruz. İnşallah Alanya deplasmanında 3 puanı alıp evimize mutlu dönmek istiyoruz. Bu maçta 3 puanı alıp taraftarımızı mutlu edip play-off grubu içerisine girmek istiyoruz. İnşallah galibiyetle döneriz.”

BATUHAN YILMAZ: “GALİBİYET İÇİN ŞARTLANMIŞTIK”

Tokat Belediye Plevnespor futbolcusu Batuhan Yılmaz, “Muş ekibi karşısında geçen hafta kaçan 3 puana yanmamak elde değil” diyerek sözlerine başlarken şunları söyledi:

“Muş maçında bu oyunu oynadıktan sonra kaçan galibiyete üzülmemek elde değil. Sahada takım olarak iyi oynadık ve galibiyeti hak etmiştik ama olmadı. Üzgünüz hem de futbolcular olarak çok üzgünüz. İnşallah evimizdeki bu puan kaybını Alanya maçında telafi etmek istiyoruz. İnşallah Alanya maçında tüm taraftarlarımıza gol sözü veriyorum. Takım olarak sahada her arkadaşım elinden geleni yapacaktır. Ben de sahada elimden geleni yaparak gol de atıp 3 puanı alırsak tabi herkes gibi ben de mutlu olacağım. Taraftarların içi rahat olsun bu konuda. Takım olarak inşallah Tokat’a 3 puan sevinci ile döneceğiz.”

BERK KAL: “HER MAÇI KAZANMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Tokat Belediye Plevnespor defansının emniyet sibobu Berk Kal zorlu Armoni Alanya Kestelspor maçı için şunları söyledi:

“Tokat Belediye Plevnespor takımı olarak oynadığımız her maçı sahada kazanmak için çıkıyoruz. Evimizde oynadığımız Muş maçına da kazanmak için çıktık. Kazanmak istedik ama maalesef berabere kaldık. Tabi ki Muş’la puan farkını açmamak adına aldığımız skor iyi bir skor oldu ama kaçan 2 puan da bizleri üzdü. Bu maçı kazansak daha güzel olacaktı. Bu hafta yine play-off potasının içinde olan güçlü bir takımla oynayacağız. Alanya deplasmanında kazanmak için gideceğiz. Kazanmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz zaten. İnşallah Akdeniz deplasmanında yani Alanya’ya biz turistlik geziye değil maçı kazanmaya gidiyoruz. İnşallah Alanya deplasmanından alnımızın akıyla döneceğiz. Takım arkadaşlarımla birlikte bunu başarmak istiyoruz. Sonuçta futbol bir ekip işi, beraber defans beraber hücum yapıyoruz. Futbol bir ekip işidir zaten. Ben de bu maçta inşallah elimden gelenin fazlasını yapıp gol atıp buraya, evimize galibiyetle dönmeyi diliyorum. Allah bana da nasip eder inşallah.”

 

TEKNİK DİREKTÖR SEMİH TOKATLI: “KESİNLİKLE KAÇAN 3 PUANA YANIYORUZ”

Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, Muş 1984 Muşspor maçı sonrasında ve Armoni Alanya Kestelspor maçı öncesinde şunları söyledi:

“Muş maçında alınan 1 puana değil kaçan 2 puanı düşünüyoruz. Öncelikle hem iyi futbol oynayan hem mücadeleyi sonuna kadar bırakmayan maçın son dakikasına kadar 3. golü kovalayan bir takım vardı sahada. Onun için oyuncularıma yürekten teşekkür ediyorum bir daha. Tabi mutlu olduk mu, olmadık. Sahada 1 puan aldık ama 2 puanı bıraktık. Kazanmamız gerekiyordu. Rakip her ne kadar güçlü olursa olsun kazanmamız gerekiyordu. Biz de sahada gücümüzü gösterdik. İnşallah bundan sonra bunların telafisini yapmaya çalışacağız. Kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz.

Yeni gelen oyuncuların takıma adapte süresi tabi ki biraz zaman alıyor. Onlar da inşallah maç oynayarak bu süreci giderecekler. Takımda şuan birlik, beraberlik, arkadaşlık iyi. Tabi bunda başta söylemeden geçemeyeceğim Eyüp başkanımızın ve yönetimimizin çok büyük emekleri var. Onlar da bize son derece destek oluyorlar.  Başkanımız bizim için, Tokat için bir şans. İnşallah onların yüzünü kara çıkarmadan play-off hedefimize devam edeceğiz. Önümüzdeki kalan maçları kazanacağız. Bunlardan 1 tanesi zorlu Kestel maçı. Biz her takımı yenebilecek güçteyiz. Gücümüzün farkındayız ama inşallah hakemin etki etmeyeceği bir oyunla kazanabileceğimiz, puan veya puanlar alabileceğimiz bir maç. Herkes işinin bilincinde, görevinin bilincinde. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah oradan da alnımızın akıyla Allah’ın izni ile dönmek istiyoruz. Biz her zaman olduğu gibi kendi oyunumuzu oynayacağız. Biz her zaman kendi oyunumuzu kabul ettirmek için sahada oynuyoruz. Biz her maça böyle çıktık ama onlar bir çıkış içerisindeler özellikle Adana’yı deplasmanda yendiler. Farklı skorla yenmeleriyle moral motivasyonlarını üst seviyeye taşıdılar. Ama biz de şu iki tane yaşadığımız Elazığ ve Muş maçları ile ligin 2. yarısına 3’te 3 başlayacağımız şanslarımızı maalesef kullanamadık. Biz de o güçteyiz ama skora yansıtamadık. Oyun olarak mücadele olarak iyi ama skora yansıtamayınca olmuyor. Talihsiz goller yedik. Alanya’da da kendi oyunumuzu oynayacağız. Kendi oyunumuzu kabul ettirmeye çalışacağız. Tabi rakibin de iyi oyuncuları var. İyi oyunculara karşı her zaman olduğu gibi önlemimizi alacağımızı belirtmek istiyorum. Transferin son gününe kadar takıma 1 kaleci almayı düşünüyoruz. Ondan sonra transferi kapatacağız inşallah.”