Survivor 2024 All Star'ın yeni yıldızlarından biri olan Yaman Keleş, dikkat çekici yaşam hikayesi ve iddialı duruşuyla izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki, Yaman Survivor kimdir, nereli? Survivor Yaman Keleş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Survivor Yaman Keleş kimdir?

Yaman Keleş

Survivor 2024 All Star'ın dikkat çeken isimlerinden biri olan Yaman Keleş, İstanbul Arnavutköy'de 1995 yılında dünyaya geldi. Babasıyla birlikte atölyesinde esnaflık yapan Keleş, 3 yaşında başlayan hayat hikayesinde kekemelik sorunu yaşadığını ifade etti. Bu zorlu süreçte 18 yıl boyunca sessiz kalan Keleş, Survivor platformuyla kendini ifade etme fırsatı bulduğunu dile getirdi.

Survivor Yaman Keleş Kaç yaşında?

Yaman Keleş şuanda 29 yaşındadır.

Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hikayelerinde dahi yer verdiği Yaman Keleş, izleyicilerin sempatisini kazandırmayı başardı. Kendine özgü dörtlükleri ve yarışmadaki iddialı duruşuyla dikkat çeken Keleş, "Biz buradan sağsalim adaya kendimizi atabilirsek, daha güçlü, daha özgüvenli olacağız. Survivor bu sene çok da Yaman olacak, görelim bakalım el mi yaman ben mi?" şeklinde iddialı bir şekilde yarıştığını belirtti.

1 Mayıs 2024 TV’lerde yayında olan dizilerde neler olacak? Seyircileri neler bekliyor? Çarşamba’nın Dizi Özetleri 1 Mayıs 2024 TV’lerde yayında olan dizilerde neler olacak? Seyircileri neler bekliyor? Çarşamba’nın Dizi Özetleri

Survivor 2024 All Star kadrosuna sonradan dahil olan Yaman Keleş'in performansı ve kişisel hikayesi, izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

Survivor Yaman Keleş ne iş yapıyor?

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra iş dünyasına adım atan Yaman Keleş, babasıyla birlikte aynı sektörde faaliyet göstermektedir. Koltuk atölyesinde babasıyla birlikte esnaflık yapmaktadır. Survivor Yaman, kendisinde bulunan ve yaşamını oldukça etkileyen bir konuşma engeli olan kekemelikle mücadele etmektedir. Bu zorlu süreçte, kekemelik sorunuyla baş etmeye çalışırken hayatının çeşitli alanlarında kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmektedir.

Survivor Yaman Keleş kaç kere katıldı?

Yaman Keleş, Survivor All Star 2024 yarışına yedekler arasından katılmıştı. Geçtiğimiz yıl da aynı şekilde yedekler arasında bulunan Keleş, Survivor 2023'e halk oylamasıyla katılmıştı. 2024 sezonunda ise Mavi takımın kadrosunda yer alarak heyecan dolu mücadelesine başladı.