-Milli bayramlarımızdan, 30 Ağustos zafer bayramının 96. Yıldönümü kutluyoruz.

-Aziz milletimizin zafer bayramı kutlu olsun kurtuluş savaşları sonucu zaferi milletimize kazandırıp armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet minnet ve şükranla anıyorum.

-Türk milletinin küllerinden ayağa kalkıp, "ben daha ölmedim Türk milleti Dünya durdukça var olacaktır" diye dünyaya haykırdığı tarihtir.

-Cumhurriyetimizin kuruluşudur. Medeniyete, özgürlüğe, demokrasiye, hukukun üstünlüğüne açılan ebedi bir yoldur.

-Cumhuriyetimiz ve kurucu değerlerinin korunması esastır. Zaman zaman Cumhuriyeti içine sindirememiş, takiyeciler değerleri tırtıklama hevesine kapılsalarda, sonuç alamayacaklarını bilmekteler.

-Bugün cumhuriyet bayramı. Resmi kurumlar bazı işyerleri ve evlerin balkonlarında bayraklar asılı, çoğunluğunda bayrak yok. Bunların bir kısmı istismarcılar işlerine gelince bayrak akıllarına gelir. Bu tipler kula kulluktan zevk alanlardır.

-Cumhuriyet bayramı önceleri nasıl kutlanırdı gençlerimiz bilmezler. Tüm esnaf kuruluşları meslekleriyle ilgili araç ve gereçleriyle resmi geçit yaparlardı. Avcılar kulübü üyeleri motorsiklet konvoyuyla geçite katılırdı. İmkan osla o bayramlar günümüz insanına gösterilse bayram nasıl kutlanırmış bilmeyenler öğrense.

-Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ülkeler birçok sorunlarını çözmüşlerdir. Milli ve manevi değerlerimize inanarak yaşayacak sahip çıkacağız. Milletleri güçlü yapanda bu değerlerdir.

-Cumhuriyet bayramını kutlayan evine işyerine bayraklarını asan değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Milli bir görev için bile teşekkür edilecek duruma düşmüşsek, düşürenler bu durumdan nasibini almalı bir parça utanç ta duymalı. Nice güzel 30 Ağustos Zafer bayramına, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşçe 81 milyon olarak kavuşmak dileğiyle.

Saygı ve saygılarımla.