- Suriye’de Kobani için Işıd’a tepki gösteren PKK ve yandaşları, güzel yurdumuzun huzuruna kastetmiş durumdalar-kobani bahanedir.

- Verilen bilgilere göre 14 insanımız hayatını kaybetmiş. Yüzlerce yaralı, yakılan okulları, Belediye, polis otoları, dershaneler, işyerleri.

- Yanlış öngörüsüz dış politikalar, sıfır sorun ham hayalleri, birçok il ve ilçede sokağa çıkma yasağına mecburiyeti beraberinde getirmiştir.

- Ülkemizde kırk bin kişinin ölümüne, neden olmuş, PKK terör örgütü ile mücadele yerine, kolaycılığa kaçarak müzakere, mütareke hevesine kapılanların eseridir bu gelişmeler.

- Şanlı Türk bayrağımıza; askeri alan içerisinde yapılan saldırıya bile müdahaleden yoksun bırakılan TSK, çeşitli nedenlere dayalı yıpratılan emniyet teşkilatı mensupları, bırakın halkın can ve mal emniyetini korumayı, kendi canlarını korur duruma düşürülmeleride olayların geleceğine dair belirtilerdi.

- Bayrağa, devletimize, saldırılara gereken karşılık verilmeyip idareyi maslahatın, PKK ile müzakere denen kabul edilemez durumun yaşanılır olması İmralı’ya her hafta devlet erkanı nezaretinde gönderilip umut taşıyan güvercin postacılarına verilen imkanlar, siyasi mülahazalar.

- Suriye’de Esad varmış, Suriye’de demokrasi yokmuş, Esad, halkını öldürüyormuş. Suriye ayrı bir devlettir. Yönetimi vardır. Suriye de PKK, Işıd, El Nusra benzeri terör örgütleri vardır. Bunları besleyenlerde, silahlandırılıp insanların ölümüne neden olanlarda bölgeye İsrail’i yerleştirmeye çalışan devletler ve güçleridir.

- Esad bizim kardeşimiz değilmiydi. Ne olduki biz içimizdeki sorunlarımızla meşgul olalım.

- Sınırlarımız adeta yol geçen hanına döndü. 2 milyon Suriye’li topraklarımızda. Nereye kadar. Zam üstüne zam.

- Olmadı, Şeker Fabrikaları,, Haydarpaşa, otoyolları enerji santrallerini ve daha birçok devlet yatırımını özelleştirme satma mecburiyetine düşürüldük. Satacak başka neyimiz kaldı. Onuda merak ediyoruz.

- Hükümet, devlet vatandaşının mal ve can emniyetini sağlamakla mükellef. Öyleyse gereği yapılmalı, huzur ortamı cesaretli kararlarla sağlanmalı siyasilerde bu konuda birlik olmalılar.

- Bayrak indirilip tepki verilmesse, okullar yakılıp yıkıldığında sessiz kalınırsa Atatürk büstlerine saldırılar olup yakılırsa, yollar kesilip kimlik kontrolleri, vergi toplamalara seyirci kalınırsa, askere, polise her türlü saldırı, karşılığını bulmassa öngörüsüzlük devam ederse, üzüntü verici sonuçlarada katlanmak gerekir.

- Bakın etrafımıza, Türkiye’mizden modern, müreffeh bir ülke var mı? Yarım yamalakta olsa sözde de kalsa demokrasiye çok yakın bir yönetimimiz var. Çevremiz bize hayranlık duyuyor. Gelen gitmek istemiyor.

- Bize bu ortamı hazırlayan Kurtuluş Savaşı şehitlerimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ne kadar dua etsek azdır.

- Biz 76 milyan kardeş tek bir milletiz, güçlüyüz, kimseye boyun eğmeyiz. Tehdit savuran çapulcularada dersini verecek durumdayız. Birlik ve beraberliğimize saldıranları, değerlerimizi iğdiş etmeye kalkan cücük kafalyıları iyi tanımalı gereğini yapmalıyız.

- Siyasi çekişmeler bir kenara, bırakılmalı, Türkile önceden olduğu gibi, taviz vermeden, pazarlıklara girmeden kendi gücüyle mücadelesine devam etmelidir.

- Gelenlerin gitmek istemeyişini, bu cennet vatanda yaşayan, hainlik düşünenlerde bilmezlermi?

- Türkiye’miz bir tane başka Türkile yok. Başka hesabı olanlar dışında.

- Tahriklere kapılmadan, sağduyu ile bu rezaletlerde son verilmesini beklemek gerekir.

Sevgi ve saygılarımla.