- Belediyemizde; göreve başladığım 1965’ten itibaren her Ramazan ve Kurban bayramında bayramlaşma yapılmaktadır.

- Bayramlaşmalar Başkanlık binası üst katında bulunan meclis salonunda yapılırdı.

- Bayramlaşmaya Belediye personeli ile birlikte hemşehrilerimizde katılır Bayramlaşma yaklaşık iki saat deam ederdi.

- Emekli olduğum 1994’te de bayramlaşmaya iki defa katıldım.

- O dönemde; Belediyenin yanlış uygulamaları, hemşehrilerimize karşı yapılan hukuk dışı uygulamalara tepki olarakta bir daha katılmadığım gibi yir sene Belediyenin kapısından içeri girmedim.

- Cenab-ı Allah’ın lüfu hemşehrilerimizinde yoğun ısrarlarıyla Belediye meclisimizde görev aldım. Kırk yıllık Belediyecilik hayatımda yaşanmışlıkları, tecrübeyi, Belediyemizle ve hemşehrilerimize hizmet yolunda, hiçbir beklenti olmadan paylaşmak imkanım doğdu.

- Birikimler ve yasaların gösterdiği çizgiden sapmadan görevimi layıkıyla yerine getireceğimden tanıyanların asla şüpheleri zaten olmaz.

- Kurban bayramı 2. Günü Belediyemizin, itfaiye önündeki boşlukta düzenlediği, Bayramlaşmaya yirmi sene sonra katıldım.

- Birlikte, hemşehrilerimize hizmetten büyük mutluluk duyduğumuz değerli eski mesai arkadaşlarımızla kucaklaştık, birlikte olduk, eski günleri yadetttik. Göremediğimiz arkadaşlarımızı görme imkanımız oldu.

- Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Eroğlu’da bayram ve Belediye hizmetlerinin yerine getirilmesi hususlarını içeren güzel bir konuşma yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.

- Belediyecilik; diğer bir kamu kurmundaki görevle asla mukayese edilemez. Belediyecilik çalışkanlık ister, fedakarlık ister, heyecan ister.

- Bütün bu güzellikleri toparlayıp hemşehrilerimize hizmeti, adil, eşit olmayı, herkesimi aynı değerde kucaklamayı başarıyı beraberinde getirir.

- Söylenenlerle, uygulananlar farklı sonuçlar doğurursa; bu güzelliklerdende netice çıkmaz, önceden olduğu gibi, karamsar, çevremizdekilere gıpta ile bakan şir şehir hüviyetinden kurtulamayız. Değişen birşeyde olmaz.

- Tokat’ımız güzel bir ortam ve imkan yakalamıştır. İnşallah önceden düşülen hatalara düşülmeyecektir. Temennimizde odur.

Sevgi ve saygılarımla.