-Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıldönümünü Pazar günü coşku ile kutlayacağız.

-Evlerimiz, işyerlerimiz, resmi kurumlarımız caddelerimiz şanlı bayrağımızla süslenecek-Cumhuriyetimizin 94 yıldır güzel ülkemize insanımıza getirdiği değerler anlatılacak, hatırlanacak.

-29 Ekimi; Cumhuriyet Bayramı olarak taçlandıran ve bu imkana kavuşulması için milletine güvenle hareketi şiar edinen, Mustafa Kemal Atatürk başta, olmak üzere silah arkadaşlarına, canını seve seve teslim etmiş şehitlerimize, dedelerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum.

-Türkiye Cumhuriyeti devletimiz kimsenin lütfuyla kurulmamıştır. Her karışında şehit kanları vardır.

-Cumhuriyetimizi ve temel değerlerini yıpratmak, Türk milletine zarar vermek amaçlı gayretlerde üzüntüyle izlenmektedir. Türklüğe saldırılar olmaktadır.

- "Kurtuluş savaşına ne gerek var, bizi Yunanlılar, İngilizlerde idare eder" kafasındaki savaş döneminin satılık kalıntıları, torunları yine aynı kafa ile Cumhuriyetimize, kurtuluş savaşımıza zehirli dillerini uzatabilmekte.

-Birçok ülkenin kurtuluşuna ve kuruluşuna örnek alınan devletimizin kuruluşuna adeta saldırmaktalar.

-Örnek mi isteniyor. Dağlarda taşlarda ve mutlu Türküm diyene "T.C." "önce vatan" yazıyordu. Kamu kurumlarının bazılarından "T.C. ibaresi çıkarıldı yağcılık, yalakalık adına sonra dendiki T.C. ibaresi levhaya sığmadı. T.C. her yere sığarda sizin satılmış, uşaklıktan zevk alan kafalarınıza sığmaz.

-Türk milleti 80 milyon bir ve beraber Atatürk'ün Kurduğu Cumhuriyetimizin daha nice uzun yıllar, tarih boyunca yaşatılacağından kimsenin endişesi olmasın.

-Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun, Türk milletine atadan emanet bayramımız; sonsuza dek, yaşasın bayrağımız şanla şerefle göklerimizde dalgalansın İstiklali satılmışlar anlayamazlar Cenab-ı Allah Türk milletinin yardımcısı ve koruyucusu olsun.

Sevgi ve Saygılarımla.