Staj ve çıraklık sigortası mağdurları Haberleri

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları haberleri ve güncel Staj ve çıraklık sigortası mağdurları gelişmeleri, Staj ve çıraklık sigortası mağdurları ile ilgili tüm video, Staj ve çıraklık sigortası mağdurları fotoğrafları ve Staj ve çıraklık sigortası mağdurları haberleri Hürsöz Gazetesi - Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Sakarya Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Fatma Canan Küsmez, 1. kuruluş yıldönümünde açıklama yaptı.

Gündem

"3308 Sayılı Kanun Kapsamında çocuk yaşlarda fiilen çalışmış olanların hakkı verilmelidir. Alın teri haktır."

Gündem

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları İzmir'de CHP Lideri Özgür Özel’den seçim sonrası çalıştay sözü aldılar.

Gündem

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Doğan Bekin, Staj ve Çıraklık...

Gündem

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları Bursa’da İyi Parti iftarında Genel Başkan Meral Akşener’le buluştular. Sorunlarının çözümü için tam destek gördüler.

Gündem

"Hakkımız olandan başka hiçbir talebimiz yoktur. Elimize verilen SSK kartlarındaki ilk işe giriş tarihimiz sigorta başlangıcı olarak kabul edilmelidir."

Gündem

İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği Başkanı Semiha Özek: "Gelin mağduriyeti giderelim."

Gündem

TBMM İdare Amiri Hasan Turan, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarını kabul etti, "mağduriyeti en üst düzeyde anlatacağıma söz veriyorum." dedi.

Gündem

“Bizler mağdur bırakılan bir kitleyiz. Devletimize yakışan bu büyük haksızlığı ve mağduriyeti sona erdirmektir.”

Gündem

Federasyon Başkanı Murat Bal: “Hakkımız olmayan hiçbir şeyi istemiyoruz. E-Devlet’te gözüken ilk işe giriş tarihlerimizin emeklilikte de sayılacak şekilde başlangıç...

Gündem

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın peşini bırakmıyorlar. Bu kez Antalya’da mektuplarını ilettiler, çözüm istediler.

Gündem

Staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının İstanbul Kartal’daki ilk buluşmasının yankıları hayli ses getirmişti. Peki yeni buluşma nerede, ne zaman yapılacak?