- Yazılarımız nedeniyle ilgilerini desteklerini belirten değerli okuyucularıma teşekkür ediyorum.

- Yazılar elle yazıldığı için; gazetede bazen gecikmeli çıkmakta, gündem bazende kaymış olmaktadır.

- İnternetten, bilgisayardan yararlanma imkanı olmadığı için bu gecikmeleri okuyucularımın hoş karşıladıklarınıda biliyorum.

- Ülkemiz gündemine adeta bir bomba bırakıldı. İsmine, “Çözüm Süreci” “İmralı Süreci” denen hükümet-devletimizle otuz bin kişinin ölümüne sebep bebek katili arasında; PKK’nın meclisteki uzantılarıda kullanılmak suretiyle müzakereler yapılmakta, postacılar görev yapmakta.

- İmralı’daki görüşmelere ait tutanakların Milliyet Gazetesi’nde yayınlanması sonucu, tutanaklardaki içerik konular bomba gibi gündeme oturdu.

- Tutanaklarda bebek katilinin gelecekle ilgili projeleride dahil her şey açıklanmakta.

- Tutanağın bir tarafını teşkil eden BDP’liler sızmanın kendilerinden olmadığını açıklanmakta. Fakat içeriği ile ilgili hiçbir itirazları yok. Yazıların doğruluğu tastik edilmekte.

- Bebek katili isteklerini bir bir talimat gibi, emir gibi dikte ettirmiş. Tehdit ediyor meydan okuyor.

- Bu tutanakların muhatabı kim? Acaba, Yunanistan veya Bulgaristan hükümetinden mi isteniyor, karşılık.

- Hükümetimiz sadece medyayı suçluyor. Yayınladığı için belikli gizli kapaklı pazarlıkların ortaya dökülmesinden çok rahatsız olmuşlar.

- Gazetenin yayınından rahatsız olacağınıza; PKK Liderinin milletimize hükümete-devlete dayatmasından rahatsızlık duyun.

- Dahada ilerisi var. Medyanın çoğunluğu zaten dalkavukluk yarışında, diğerlerinide malum yöntemlerinizle sindirir, kapatırsınız.

- Resmi Gazete nasıl olsa hergün yayınlanıyorya, olur hepsi resmi gazete, istenende zaten bu.

- Utanç verici durumda; Kamu görevlisi, asker, polis ve kaymakamın PKK’nın elinde uzun süre tutulmasıdır.

- Kendi kaymakamını, polisini, askerini üç buçuk çapulcu PKK’dan kurtarmayı beceremeyenlere yazıklar olsun.

- PKK’nın, himmeti ile; Devlet için görevli kamu personelinden beş kişi serbest kalacakmış. Birilerine lutufmu geliyor acaba.

- Karşılığı nedir ilk etapta 4. Yargı Paketiyle PKK’nın şehir yapılanmasından tutuklu yüzlerce PKK’lı serbest kalacak.

- Kılılar, ustalık dönemi geçirenlerin ustalıklarını aziz milletimiz görmekte.

- Bebek katilinin isteklerini gelecekte ilgili projelerini millete demokrasiyi kullanarak takdime çalışanlar geçici bir koltuk uğruna bu yanlışlara neden olmakta.

- PKK’nın bebek katilinin talepleri ortada olduğuna göre, hükümet bu maddelerin neresinde. Kabul edip etmediklerini bile açıklamaya yürek kalmamış.

- Milletten hiçbir şey gizlenemez.

- Bakın birde değerli milletvekillerimiz mecliste göreve başlarken; “ANAYASAYA SADIK KALACAĞIMA ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜZERİNE AND” içmekteler. Devlet tehdit altında hangi anayasa kalmış.

- Siyasi partilerin kapatılmasını zorlaştıran, hatta imkansızlaştıran şimdi meyvesini topluyor. İşbirliği yapıyor. PKK’nın partisi için kapatılsınki, onlara mecliste birilerinin koltuk için ihtiyacı var. Yeni anayasa için çok elzemya.

- Demokrasi, ileri demokrasi, siyasetin çarkına sokulmuş bir yargı sistemi masallar masallar. Dinleyenlere hazmedenlere.

- Eleştiriden korkanlar, diklenmeyi pek sevenler, buyurun bebek katili bakın neler istiyor. Susmak kabullenmektir.

- Görelim işine gelmeyenler diklenenleri.

- Gıkları bile çıkmaz hale gelmişler.

Sevgi ve saygılarımla.